Rob i Kristen su zajedno, romantika je živa i zdrava

22/10/2012

Nježni poljupci koje su uhvatili paparazzi, doseljavanje u neposredno susjedstvo, zajedničko jutarnje ispijanje kave, sve to govori da je između Kristen Stewart i Roberta Pattinsona sve u redu, da joj je oprostio

s

Svi možemo odahnuti. Nakon po ljubav poražavajuće jeseni (vidi: Janko i Jelena, Milan i Severina, Danny DeVito i Rhea Perlman), jedan je par našao put natrag jedno drugom pa svi možemo malo jače raspiriti onu iskru nade da se romantika ipak nije zauvijek ugasila. I to ne bilo koji par, nego Kristen Stewart i Robert Pattinson.

Otkako ga je prevarila s redateljem Rupertom Sandersom, s kojim je surađivala na filmu "Snjeguljica i lovac", milijuni razočaranih u najvažniju vezu novog tisućljeća prekrižili su ljubav kao kategoriju koju uopće treba razmatrati. Onda se počelo šuškati da ipak nije sve propalo i da Rob, koji se u početku skrio od javnosti, a i Kristen, zapravo traži način da joj oprosti i da se pomire.

Upravo se to i dogodilo. Nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti, kao i Kristenina upornog, što javnog što privatnog preklinjanja da je primi natrag i prijeđe preko preljuba, Pattinson je upravo to i učinio. Viđeni su najprije prije desetak dana zajedno na koncertu i nisu djelovali kao da im je neugodno što su skupa. Prošlog je tjedna pak Kristen kupila kuću u neposrednom Robovom susjedstvu. Izgleda da je pao i intimni tulum useljenja jer je nekoliko dana kasnije najpopularniji vampir na svijetu uslikan kako svojoj dragoj u rano jutro nosi u vrt šalicu kave.

To je bio trenutak za privatni užitak, za što neće imati previše prilike u sljedećim tjednima jer treba promovirati "Praskozorje 2", posljednji film iz sage "Sumrak". Rob i Kristen dijelom će obaveze odraditi zajedno, ali će dosta vremena provesti i razdvojeni. Imaju se ipak nečemu veseliti: čini se da će zajednički kupiti kućicu u engleskom Cornwallu, daleko od bilo kakvog naselja pa će se lijepo moći opustiti u samoći svog malog privatnog raja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj