RiRi i Ashton u vezi osam tjedana

26/03/2012

Malo se fotka i stavlja fotke na Twitter, malo snima novi video, malo ljubi i to tajno. I otkud se sad odjednom u njezinu životu pojavio Ashton? Čini se da je sve počelo još u prosincu, ali je Ashton inzistirao na tajnosti da ne bi uzrujao Demi koja je vrlo teško podnijela razvod. Prošli tjedan je uhvaćena kako izlazi iz njegove kuće i tajna je razotkrivena

rihanna

Navodno je prijateljicama rekla da je sladak i zabavan te da oboje vole dobar provod, a trenutačno su previše zauzeti za nešto ozbiljno. Ok, onda nije ozbiljno, osim što čudi podatak, stigao iz istog izvora, da se Rihanna raspituje o Kabali čiji je sljedbenik njezin novi dragi.

Uz to ga je navodno pozvala da s njom ide u London u lipnju i srpnju jer tada tamo ima nastupe. Pozivaš li nekoga s kim ne misliš ništa ozbiljno da s tobom provede dio ljeta? A navodno ga je prošli tjedan upoznala s bratom Rorreyjem. Nekako sve ipak zvuči ozbiljno.

Kako bilo, Rihanna i Ashton Kutcher upoznali su se na partyju u prosincu i razmijenili brojeve. Malo su se dopisivali i onda dogovorili spoj. Prije nekoliko tjedana u tajnosti su se našli u jednom hotelu u Santa Monici. Oboje su javne osobe, a Ashton je taman prošao kroz gadan razvod (podsjetimo povod je bila njegova nevjera) pa su se trudili svim silama držati sve u tajnosti koliko je god dulje moguće. Demi je prolazila kroz vrlo teško razdoblje i Ashton joj se nije pred nosom želio šetati s novom djevojkom.

Je li on pravi čovjek za RiRi? Tko to sada zna. Ali sigurno je mnogo bolja opcija od bivšeg Chrisa Browna sklonog nasilju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj