Rihanna zbog Chrisa u svađi s fanovima

27/02/2012

Glazbena suradnja pjevačice s tipom koji ju je prije tri godine pretukao i pobjegao nije naišla na pozitivan odjek među njezinim obožavateljima, koji su to s javnosti podijelili na Twitteru. Rihanna je bijesno uzvratila

s

Dva remiksa pjesme "Birthday Cake", na kojima Rihanna s Chrisom Brownom izmjenjuje seksualno eksplicitne stihove, kod njezinih su fanova izazvala ogorčenje pa su se poruke koje su joj uputili na Twitteru uglavnom bile "kako si mogla?", "gubitak poštovanja" ili "on ti je uništio lice". Barbadoska superzvijezda nije takvim reakcijama sretna. Manje-više se obrecnula na sve uz "što ste ljuti?" ili "tvoje se mišljenje ne broji".

Nisu fanovi jedini kojima Rihannina ponovna veza, kakve god ona vrste bila, ne odgovara. Ni Jay-Z, čovjek koji je Rihannu doveo na vrhove svjetskih top-ljestvica i bio gotovo jedini koji je osudio Chrisov napad na tadašnju curu, ne razumije njezin povratak zlostavljaču. Ljudi bliski Jayu kažu da je, osobito otkad mu se rodila kći, uzrujan ne samo zbog glazbene suradnje, nego i zbog priča da su Rihanna i Chris ponovno u vezi, a zna se da je Brown, ako ništa drugo, bio na nedavnoj proslavi Rihannina 24. rođendana.

Oni koji drže stranu Chrisu, a tu je i alarmantan broj obožavateljica koje po Facebooku i Twitteru ostavljaju poruke a la "ja bih pustila Chrisa da me pretuče kad god hoće", tvrde da ga se bezrazložno napada, da je odradio svoju kaznu i da svatko zaslužuje drugu priliku. To je u redu, ili bi bilo da je Brown pokazao imalo kajanja za ono što je napravio ili da se barem sada ponaša drugačije. No, u međuvremenu je rasturio garderobu TV kuće ABC kad su mu postavljali unaprijed dogovorena pitanja o nasilju nad Rihannom, na Twitteru non-stop ima uvredljive i psovačke ispade, a prošlog je tjedna oduzeo mobitel obožavateljici koja ga je slikala ispred kluba. Time je kršio pravila uvjetne kazne pa bi opet mogao u zatvor.

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj