Ljubi li to Russell spajsicu?

29/08/2012

Olimpijske igre kumovale su bliskom prijateljstvu Russella Branda i Geri Halliwell. Komičar i pjevačica viđeni su kako se druže u Londonu…

geri halliwell

Navodno je Russell bio impresioniran nastupom spajsica na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara. Možda toliki dojam na njega nije ostavio nastup cijele grupe, ali Geri ga se posebno dojmila.

No kao u svim celebrity ljubavnim pričama, javnost dobiva oprečne informacije, i to na kapaljku. Jedan medij prenosi riječi Gerinih prijatelja koji tvrde da su njih dvoje samo dobri prijatelji koji su nekoliko puta izašli (vjeruje li više itko u ovakve izjave!?), a drugi da se stvari između njih razvijaju u vrlo ozbiljnom smjeru. "Stvari između njih postaju ozbiljne – oni su sada par u pravom smislu riječi. Sreli su se nekoliko puta u prošlosti, ali su zaista upoznali jedno drugo tijekom Olimpijskih igara", kaže dobro upućeni neimenovani izvor.

Geri je prošle jeseni prekinula trogodišnju vezu s Henryjem Beckwithom, a nedavno je u intervjuu za Hello Magazine objavila kako je opet na tržištu. "Kasno sam počela s romantikom. Počela sam izlaziti na dejtove tek u tridesetima. Sviđa mi se imati nekoga za maženje. Volim tu intimnost, bit će to divno."

Je li pravog za maženje pronašla u Russellu? On je nakon razvoda od Katy Perry promijenio niz žena. Nadamo se da Geri nije samo jedna u nizu s kojom se liječi nakon bračnog brodoloma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj