Leonardo DiCaprio je opet slobodan

05/11/2012

Veza Lea i Erin Heatherton trajala je deset mjeseci. Veliki zavodnik dječačkog izgleda, i dječačkog odnosa prema vezama, opet je u solerskim vodama

leo dicaprio

Poznavajući modus operandi Leonarda DiCaprija, nijedna ljepotica iz svijeta modelinga i nijedna slobodna glumica nije sigurna sve dok ne pronađe onu “pravu na određeno vrijeme”.

Erin Heatherton, model Victoria’s Secreta, i proslavljeni glumac prekinuli su prije nekoliko tjedana, no tek sad je izvor, koji je želio ostati anoniman, izvijestio javnost o prekidu. “Nije bilo zle krvi – još im je stalo jedno do drugoga. Jednostavno je bilo vrijeme da krenu dalje.”  

Erin i Leo upoznali su se i započeli vezu u Australiji, dok je glumac tamo snimao “Velikog Gatsbyja”. Kako je vrijeme prolazilo, činilo se da se Leo napokon smirio i našao pravu, ali stvari očito nisu bile idilične kao što su izgledale na fotografijama. Casanova DiCaprio se zaželio novih izazova? Pa tek će za nekoliko dana napuniti 38.

Na listi ljepotica s kojima je bio u vezi su Bar Rafaeli, Kristen Zang, Gisele Bundchen, Emma Miller i Blake Lively koja je nedugo nakon veze s njim pronašla bračnu sreću s Ryanom Reynoldsom. Možda mu se jednostavno sviđa uloga vječnog neženje?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj