Kraj ljubavi za Britney Spears i Jennifer Lawrence

14/01/2013

Kad je romantika u pitanju, za dvije slavne dame godina je počela kao da joj je samo broj 13 važan: Britney Spears ostala je bez zaručnika, a Jennifer Lawrence bez dečka

d

Malo je više od godinu dana prošlo otkako su Britney Spears i njezin bivši agent Jason Trawick objavili da su se zaručili. Njih su dvoje u vezi bili od 2009., a činilo se da su s njim iza pjevačice ostali svi traumatični dani tučnjava s paparazzima, povlačenja s kojekakvim sumnjivim tipovima, boravaka po psihijatrijskim odjelima i svega ostalog kroz što je nekad megapopularna Britney prolazila. Jason se nije činio kao tip gladan slave, fino se slagao s njezinim sinovima pa se takvoj vezi samo moglo pljeskati.

Međutim, čini se da je stigao trenutak i da se rastužimo: nekoliko posljednjih tjedana Spears i Trawick nikako se nisu uspijevali sporazumjeti, a trzavice su toliko uzele maha da su zaključili kako im je bolje da svatko krene na svoju stranu. Trawick tako s Britney prekida i poslovan i privatni odnos, a prestao je s Britneynim ocem dijeliti i skrbništvo nad njom, koje još za svaki slučaj stoji nakon serije incidenata koji su je zamalo stajali života. No, tvrde, ostaju prijatelji.

Istu stvar o prijateljstvu tvrde i Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult. Njih su dvoje bili zajedno dvije godine, a Jen je nedavno izjavila da joj je "dečko i najbolji frend i da je nasmijava jače nego itko drugi". Možda je upravo u tome problem jer ne izjavljuje isto o svom kolegi Bradleyju Cooperu, s kojim glumi u hitu "U dobru i u zlu". Prošlog su tjedna oboje nominirani za Oscar za glavne uloge u hvaljenom djelu, jedno o drugom govore u superlativima, a Jen je s Bradleyjem, koji je nedavno opet prekinuo sa Zoe Saldanom, viđena na intimnoj večeri. Nova romansa ili oskarovska kampanja, vidjet ćemo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj