Katy i John - jesu ili nisu?

07/09/2012

Katy Perry i John Mayer imali su ono što bismo nazvali ljetnom romansom: mjesec dana, hm, druženja i dosta. No, sad su opet viđeni zajedno. Spominje se i trudnoća...

s

Nekoliko se vrućih tjedana ovog ljeta pričalo o vrućoj romansi glazbenih kolega Katy Perry i Johna Mayera. Viđeni su na nekoliko večera, radoznalci su medijima prijavljivali hotelske boravke i prespavljivanja u kući jednog, odnosno drugog, javnih objava ljubavi nije bilo pa se zaključilo kako je u pitanju - seks. S obzirom na to da je sve okončano nakon mjesec dana, svi su si čestitali na zaključku i arhivirali stvar.

E, onda je na vidjelo izašlo da je John s Katy prekinuo - mailom. Malo bi tko Johna, koji javno ogovara svoje cure (vidi: Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Taylor Swift), proglasio džentlmenom, ali je Katy ipak bila, razumljivo, povrijeđena. Onda je nekoliko puta viđena s Robertom Pattinsonom, s kojim se i u prošlosti prijateljski družila. No, sad je Robertova veza s Kristen Stewart nakon njezine prevare u krizi, ako ne i gotova, te su poludjeli "Sumrak" fanovi obasuli Katy prijetnjama i uvredama najgore vrste, sve u cilju da oslobodi put za pomirenje Roba i Kristen.

Čini se da je djelovalo jer Perry je neku večer ponovno viđena u restoranu s Johnom. Neki je njezin prijatelj požurio potvrditi medijima da su se pomirili, a na to se nadovezala nova glasina. Jedan je američki tabloid prenio da je Katy viđena kako kupuje test za trudnoće, dodatno uzrujana jer su "ona i John uvijek bili oprezni". Ispostavilo se da je uzbuna bila lažna i sad čekamo nove razvoje događaja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj