Johnny Depp u akciji?!

23/03/2012

U Hollywoodu se pronio glas da je zločesti dečko, iako u godinama, još itekako za upotrebu. Navodno se cijelu noć zabavljao s Ashley Olsen u privatnosti njezina doma. A Johnny i dalje tvrdi da u njegovoj vezi s Vanessom Paradis cvatu ruže

johnny depp

Tabloidi su objavili i teško je obuzdati glasine. Navodno je krajem veljače viđen kako iscrpljen izlazi kroz stražnji izlaz zgrade koja je povezana sa zgradom u kojoj stanuje Ashley nakon što je kod nje proveo puna 24 sata. Neimenovani izvor prenio je medijima da je slavni glumac izgledao kao da ne želi biti viđen. Izvrstan zaključak kad govorimo o superpoznatoj faci koja se koristi nekakvim čudnim putevima izbjegavajući svjedoke (čitaj paparazze). Ashley je, podsjetimo, jedna od preslatkih blizanki iz svojedobno vrlo popularne serije "Puna kuća", koje su u međuvremenu odrasle, a staru slavu više održavaju dizajnirajući odjeću, a manje glumačkim projektima.

Je li bila riječ o prijateljskom posjetu ili partyju? Svjedoci tvrde da nikakve buke nije bilo i da se čini kako su u stanu bili samo njih dvoje. Teško da prijateljski razgovori potraju baš cijeli dan. Pogotovo u slučaju takvog šarmera i čak 23 godine mlađe Ashley. Pod pretpostavkom da se susret zaista dogodio, ali gdje ima dima ima i vatre... ili barem zabave na jednu noć, ili cijeli dan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj