Jewel objavila memoare: bila sam luda za Seanom Pennom!

08/11/2015

U knjizi "Never Broken: Songs Are Only Half the Story" koju je upravo objavila, 41-godišnja pjevačica priznala je kako je bila preko ušiju zaljubljena u poznatog američkog glumca, te opisala kako joj je udvarao: zvao njezinog oca, vodio ju na filmske festivale, pisao ljubavne porukice... i na kraju se vratio svojoj bivšoj curi/ budućoj ženi Robin Wright.

Znali smo da voli plavuše (Madonna, Robin Wright, Jewel, Charlize Therone...), ali nismo znali na što je sve spreman kako bi osvojio onu kojom je trenutno opsjednut. Slavni glumac zasad nije reagirao na memoare svoje bivše djevojke, koja je detaljno opisala početke njihove veze.

"Bilo je to početkom devedesetih, na vrhuncu moje slave. Nazvao me otac s Aljaske i rekao kako očito imam puno poremećenih fanova jer ga je jedan upravo nazvao i predstavio se kao Sean Penn", prisjetila se Jewel, dodavši kako je njezin tata spustio slušalicu misleći da je riječ o šali. No, Sean je bio uporan. "Na kraju me uspio dobiti. Rekao mi je da me gledao u jednom tv showu i da bi volio da se nađemo i dogovorimo suradnju.

Želio je da napravim pjesmu za njegov film "The Crossing Guard". Par se prvi put susreo u frizerskom salonu u koji se Jewel došla ošišati. Iako se trudila ostati profesionalna, znajući na kakvom je Sean lošem glasu, glumac je bio uporan. "Dugo sam ustrajala na tome da budemo samo prijatelji, no Sean je bio toliko nježan i strpljiv da sam se na kraju - zaljubila!" Usprkos njegovoj mračnoj strani koja bi povremeno "isplovila", pogotovo kada bi konzumirao alkohol. Jewel nije otkrila kako je veza završila, no nakon nje Penn je oženio svoju bivšu djevojku, glumicu Robin Wright.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj