Brad i Angie spremni za brak

30/01/2012

Sedam godina i šestero djece nakon što su započeli vezu, Brad Pitt i Angelina Jolie povlače stare izjave o tome kako se neće vjenčati dok brak ne bude dostupan svima koji se žele vjenčati

d

Jedno je kad ih tabloidi - u skladu s plimom i osekom - jedan tjedan vjenčavaju, a već sljedeći rastavljaju, a nešto sasvim drugo kad Brad Pitt sam izjavi da bi se on i Angelina Jolie "voljeli vjenčati, a i čini se da to sve više znači našoj djeci". Još na početku svoje veze su Brad i Angie izjavljivali da u brak ne žele stupiti, što zbog toga što su oboje već prije bili vjenčani (on s Jennifer Aniston, ona dvaput - s Jonnyjem Leejem Millerom, a potom i Billyjem Bobom Thorntonom), pa to nije značilo ništa, što iz podrške gay zajednici, kojoj se pravo na brak redovito uskraćuje.

Međutim, Brad je sad u kratkom vremenu dao nekoliko izjava u kojima kaže da ih njihovo šestero djece stalno zapitkuje kad će se on i mama vjenčati i kad mami misli kupiti prsten pa glumac "ne vjeruje da će to moći još dugo odgađati" jer "takva vrsta veze nije važna samo djeci, važna je i meni". Pitt je ipak dodao kako i dalje smatra da je zabrana gay brakova "smiješna". Sad ćemo vidjeti hoće li, nakon prošlogodišnjeg britanskog, Hollywood u skorije vrijeme vidjeti svoje kraljevsko vjenčanje ili je ovo samo dio Bradove ovogodišnje oskarovske kampanje i podilaženje tradicionalnim Akademijinim glasačima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj