Blake i Leo više nisu zajedno

09/10/2011

Bilo je to pet nezaboravnih mjeseci za oboje. Leo se navodno već bacio u novu vezu, a Blake, ako je vjerovati onome što govori u intervjuima, neće stvar doživjeti dramatično

leo i blake

A prije samo nekoliko tjedana zvijezda "Tračerica" Blake Lively putovala je do Australije kako bi sa svojim dragim Leonardom DiCaprijem proslavila rođendan. Čim su se upoznali u vrijeme filmskog festivala u Cannesu otišli su na romantično putovanje Europom. Možda je baš taj ubrzani ritam razlog udaljavanja. A i fizički su bili udaljeni, svaki na svom kontinentu. Blake trenutačno u New Yorku snima nove epizode "Tračerica", a Leo u Australiji snima „Velikog Gatsbyja".

U Australiji je Leo upoznao lijepu Alyce Crawford, bivšu natjecateljicu u showu "Australia's Next Top Model". Navodno su se toliko zbližili da mu ona ispunjava samotne večeri u hotelu The Star u Sydneyju nakon što se vrati s napornog snimanja, a Alyce tvrdi da su samo dobri prijatelji.

Sve se sazna prije ili kasnije. Jesu li se družili i dok je Leo još bio u vezi s Blake? A Leo se izgleda ne može smiriti. Podsjeća li vas na Georgea Clooneyja? Nema za njih mira dok je toliko lijepih žena u njihovoj blizini.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj