Dobar je Tinder, ali nema do frendova: Celebrity parovi koji su se pronašli zahvaljujući njima

16/01/2021

Tinder je super i sve, ali frendice su frendice!

Iako ste vrlo vjerojatno bar jednom završili na dvostrukom spoju koji nije prošao baš onako kao što ste očekivali, ovi su zvjezdani parovi i više nego odličan dokaz da prijatelji ponekad znaju što je najbolje za vas. I, iako vam vaša frendica vjerojatno neće namjestiti doslovnog princa, spojevi na slijepo ponekad stvarno znaju upaliti. Uostalom, što je najgore što se može dogoditi?

Princ Harry i Meghan Markle

Harry i Meghan upoznala je zajednička prijateljica koja Harryja zna od djetinjstva, a radi u PR odjelu Ralph Laurena. U intervjuu u kojemu je Meghan pričala o njihovom prvom spoju, rekla je sljedeće:

“Definitivno se radilo o spoju na slijepo. Nisam previše znala o njemu prije nego smo se upoznali i jedina stvar koju sam pitala prije nego što sam pristala na izlazak bila je: ‘Je li dobar?’

Taylor Swift i Calvin Harris

View this post on Instagram

A post shared by david corbell - songwriter (@david.makes.music)

Iako njihova ljubav ipak nije bila vječna, Taylor i Calvin upoznali su se zahvaljujući Ellie Goulding, njegovoj bivšoj djevojci. Pa, iako nije česta pojava da ćete svojeg bivšeg spajati s njegovom novom djevojkom, Ellie je za Sun priznala:

“Istina je! Calvin je super dečko i prijatelj, a Taylor jednostavno obožavam. Pomislila sam kako su oboje super i jako visoki i kako bi baš bili lijep par!”

Emily Blunt i John Krasinski

Slavne je glumce upoznala zvijezda filma “Vrag nosi Pradu”, Anne Hathaway. Za Krasinskoga je to bila ljubav na prvi pogled.

“Bio je to jedan od onih trenutaka u kojima uopće nisam tražio vezu i jedini cilj bio mi je zabaviti se u L.A.-u. Onda sam upoznao Emily i preplavila me nervoza. Pomislio sam: ‘O Bože, mislim da ću se zaljubiti u nju.’ Već sam joj prvi prvom rukovanju rekao: ‘Sviđaš mi se.’”

Justin Theroux i Jennifer Aniston

View this post on Instagram

A post shared by @justintheroux

Glumce je spojio Robert Downey Jr. davne 2007.

“On i Jen zaljubili su se na onaj filmski, staromodan način”, rekao je Downey. “Justin je od prvog trenutka bio spreman učiniti sve za nju.”

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Vergarin kolega sa seta serije “Moderna obitelj”, Jesse Tyler Ferguson, par je upoznao na jednoj zabavi nakon koje je Manganiellu potajno dodijelio Sofijin broj telefona znajući kako je par stvoren jedno za drugo.

Chris Hemsworth i Elsa Pataky

Ovi prekrasni glumci upoznali su se ni manje ni više nego preko svoje trenerice za dijalekte koja je na prvu znala da će biti dobar par. Malo je reći kako je bila u pravu; par se vjenčao 2010. Godine.

“Bilo je to nešto poput spoja na slijepo budući da se nismo vidjeli nikad prije. Naime, naša je zajednička trenerica odjednom bez prestanka pričala meni o njemu, a njemu o meni inzistirajući na tome da se moramo upoznati što smo naposljetku i učinili. Ostalo je povijest”, rekla je Pataky.

Anne Hathaway i Adam Shulman

Par je upoznala zajednička prijateljica na filmskom festivalu u Palm Springsu 2008. godine. Vjenčali su se 2012. godine, a činjenica da njihov brak i dalje traje i više je nego dovoljan dokaz da prijatelje itekako vrijedi slušati.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj