Strongbow – svjetski cider broj 1 dostupan na hrvatskom tržištu

29/05/2015

Vodeći cider na svijetu obogatio je portfelj HEINEKENA Hrvatska. Strongbow donosi jedinstveno osvježenje u čak tri okusa. Obavezno servirati s ledom!

Strongbow, vodeći svjetski cider, dostupan je na hrvatskom tržištu. Cider je osvježavajuće gazirano alkoholno piće napravljeno od jabuke. Njegova zlatna boja podsjeća na tople sunčane dane, a najbolje ga je piti posluženog u čaši punoj leda. Strongbow je u Hrvatskoj dostupan u tri okusa: jabuka, bazga i crveno bobičasto voće.

Posebnost Strongbow cidera su pažljivo odabrane jabuke, koje mu daju osvježavajući i umjereno sladak okus, te savršeno uravnotežena receptura spravljanja. Naime, za proizvodnju Strongbowa koristi se čak 12 sorti jabuka koje prirodno dozrijevaju na suncu. Proces proizvodnje traje između četiri i šest tjedana, a ovo ukusno piće nastaje fermentacijom soka od jabuka. Udio alkohola u cideru Strongbow iznosi 4,5%.

y

Cider Strongbow je još jedna inovacija koju HEINEKEN Hrvatska donosi na domaće tržište ove godine. Savršen je za sunčane dane, kad se u parku ili na terasi opuštate s prijateljima te planirate zajednički odmor ili provod dok uživate u zalasku sunca. Lagan je i osvježavajuć, a istovremeno pruža bogati voćni okus. U njemu podjednako uživaju i žene i muškarci.

HEINEKEN je diljem svijeta poznat kao proizvođač piva, no manje je poznato da je kompanija i vodeći proizvođač cidera, ali i najveći svjetski uzgajivač jabuka za izradu ovog pića. Proizvodnja cidera Strongbow strogo je kontroliran proces razvijan desetljećima kako bi se osigurala najviša kvaliteta i vrhunski okus.

Cosmopolitan.hr

Komentiraj