Zna li vaš dečko ovih 5 stvari o analnom

12/03/2019

Možda bolje da provjerite prije nego što se prepustite eksperimentiranju...

Ne mora vam čak biti ni prvi put, ali ako se odlučite na analni seks s novim partnerom, u vašem je interesu da je on upoznat s ovim stvarima.

Mogao bi vidjeti stvari koje ne želi vidjeti

Ili ukratko, vašu "kakicu". Nije rijetkost da vas osjećaj penetracije u analni otvor podsjeti na osjećaj koji imate kada obavljate veliku nuždu. Da bude još gore, moguće je da neki djelići ostanu u analnom otvoru i izađu na vidjelo u najgorem mogućem trenutku. Također, mora mu biti jasno da vam se ne smije smijati ako se to stvarno dogodi.

Mora biti nježan

Ovo je jako bitno za vas. Provjerite zna li da ne može pohotno nasrnuti na vas kao kad je riječ o vaginalnom "doggy-ju". Inače biste nakon takvog iskustva mogli odustati od analnog zauvijek. Uz dodatnu mogućnost tikova kad netko to samo spomene.

profimedia-0389083834

Mokre maramice su vam nove najbolje frendice

Ne smijete podcijeniti koliko će vama biti psihološki lakše, ako u podsvijesti znate da imate rješenje za mogući nered pri ruci.

I dalje je bitno da je seks siguran

Možda ne možete zatrudnjeti, ali kondom vam je i dalje potreban za zaštitu od spolno prenosivih bolesti... a i čišće je!

Lubrikant vam je novi najbolji prijatelj

Nemojte pretpostaviti da se podrazumijeva da on zna da se anus ne može navlažiti poput vagine. Ne prepuštajte stvari slučaju i vi osigurajte dovoljne količine lubrikanta kako bi vam bilo ugodno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj