Želite isprobati analni? Zaboravite na doggy!

04/09/2017

Daleko od toga da je doggy jedina poželjna poza za najkontrorverzniji oblik seksa...

Analne igrice bez samog seksa. Ako još uvijek niste spremni za sam analni seks, ali ste na dobrom putu da mu pružite priliku, isprobajte s partnerom igranje malenim igračkama i/ili prstom. I ovakve vam igre mogu pružiti puno užitka te će vam, što je puno bitnije, poslužiti kao izvrstan trening za analni seks kada jednom za njega budete potpuno spremni.

Seksi ispreplitanje. Ova će vam poza osim samog užitka pružiti i veliku dozu intimnosti, a upravo je to razlog zašto nam se toliko sviđa. Lezite na leđa i noge savinite u koljenima te ih privucite prsima, kao što to činite kada se spoonate s partnerom. On neka bude iznad vas. Najbolji dio je što vam osim penetracije ova poza pruža mogućnost da se on pozabavi i ostalim dijelovima vašeg tijela u isto vrijeme.

Divlji zapad. Svima nam je ova poza jako dobro poznata. Vaš partner leži na leđima, a vi sjedite na njemu. Ova je poza savršena za zagrijavanje jer vama dopušta koliko ga duboko u sebi želite. Ovu pozu isprobajte kada ste jako napaljeni i pobrinite se da koristite dovoljno lubrikanta.

Klasična misionarska. Ova poza nije nimalo dosadna kako mnogi misle, niti uz malene eksperimente mora biti. Za što bolji doživljaj i vama i njemu podignite noge preko njegovih ramena ili se stopalima naslonite na njih.

Vi na trbuhu. Teško da postoji bolja poza za početnike od ove. Lezite na trbuh, a pod njega podbacite jastuk kako bi sama penetracija bila što lakša i jednostavnija. On će zasigurno uživati u vašoj guzi podignutoj u zrak, a vama će biti puno udobnije i ugodnije jer ćete biti maksimalno opušteni. Za dodatni užitak koristite vibrator i priuštite si još jedan izvor zadovoljstva.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj