Zašto svaka žena zaslužuje orgazam

24/09/2014

Ne, ovo nije film “gospodar prstenova” da morate tražiti samo jedan pravi prsten koji će vam dati čarobne moći. Mi žene možemo i trebamo doživjeti svih šest vrsta orgazama. a to su...

Znamo da ljubav i seks nisu matematika, ali kolege informatičari iz susjedne sobe izračunali su da u prosječnoj petogodišnjoj vezi s dečkom provedete 362.000 minuta, razmijenite 5635 poljubaca, 3987 poziva, posvađate se 123 puta, otuširate zajedno 152 puta, a orgazam doživite točno 1962 puta. E, sad, ne znamo kako su računali te orgazme i jesu li oni ravnomjerno raspoređeni, no zabrinjava nas sljedeće. Prema istraživanju objavljenom u knjizi “Pathways To Pleasure” Roberta Bircha 10-15% žena nikada nisu doživjele orgazam. Ni-ka-da! Iako istraživanja pokazuju kako je žensko tijelo tako savršeno i suptilno da možemo doživjeti čak šest vrsta orgazama, ovisno o dijelu tijela koji se stimulira, te on može biti kratak, lokaliziran, dubok ili vam se cijelo tijelo može tresti kao da ste prikopčani na struju. Da, upoznat ćemo vas sa svima jer vaše tijelo to zaslužuje.

Praorgazam

Kao što i samo ime govori, to je onaj osjećaj da svijet nestaje pod vama jer vam najvažniji čovjek na svijetu stimulira primarne erogene zone kao što su klitoris, G-točka, anus ili bradavice.

Bra-orgazam

Ovdje ne mislimo na orgazam koji dobivate pri pogledu na vaš novi grudnjak nego kada vam frajer nježno (ili grublje, vi birate) dira bradavice i grudi, čime stimulira baš onaj dio mozga koji počinje lučiti hormon ljubavi oksitocin. U sjajnoj seriji “Masters Of Sex” doznali smo i to da 1% žena može doživjeti orgazam i samo kada im partner na pravi način dira bradavice. Eto već večeras možete provjeriti spadate li baš vi u taj jedan posto.

Dupli orgazam

Pitali Muju bi li on više volio jednom Fatu ili dva puta Hasu, a on kaže: “Fata je Fata, ali dvaput je dvaput.” Mi vam nećemo postavljati tako teške izbore, ali možemo se složiti da je dvaput dvaput, bilo da su u igri penis i jezik ili vagina i jezik ili prst i jezik. ZA NJEGA: Pokušajte mu lizati testise dok mu istodobno dirate penis ili mu nježno ližite glavnu alatku dok mu prstom stimulirate anus. ZA NJU: Zamolite dečka da vam liže klitoris i stimulira G-točku ili da vam liže perineum dok vam nježno dira klitoris. Komplicirano?

y

Miks orgazam

Zapravo, ovaj je orgazam vrlo sličan prethodnom samo je fora u tome da puno dulje traje i naglo se mijenjaju smjerovi. Dakle, počnete draškati partnera po primarnoj erogenoj zoni, onda skočite na grudi ili vrat, pa kad se malo opusti, ponovno se vratite na prvu zonu. Ukratko, ova je metoda izvrsna ako vaš dečko nedajbože pati od preuranjene ejakulacije. Dovedete ga do samog ruba orgazma, a onda malo zakočite. Počnite tako što ćete odabrati svoju omiljenu tehniku za postizanje orgazma, npr. lizanje penisa i klitorisa. Kada skužite da ste na skali uzbuđenja od 1 do 10 dosegli broj 6, prebacite se na neku drugu točku, recimo stimulaciju G-točke za vas i prostate za njega. Kada dođete do broja 7, zaustavite se... ...i ponovno se vratite na prvu tehniku, a nju prakticirajte sve dok ne dođete do osmice. Ostalo znate i sami. Mislimo, kako doći do desetke i eksplodirati.

Tri u jedan za nju

Ok, znamo da vaš dragi nije Šiva pa da ima desetak ruku, ali dobro je znati da će vaš užitak biti utrostručen ako vam partner istodobno stimulira i klitoris i G točku i anus. Dobra vijest je da će on biti itekako motiviran kada kažemo da i on može doživjeti trostruku sreću. Lezite na leđa, a vaš partner neka se koncentrira samo na klitoris i čeka dok dosegnete broj 8 na skali uzbuđenja. Promjena smjera: neka vam potom jezikom dvije minute kruži po usminama. Vaš se dragi ponovno vraća jezikom na klitoris i dajte gas do devetke. Pred samim ciljem on nježno uvodi i kažiprst u vašu vaginu i pokušava pronaći G-točku. Konačno, dok vi više ne znate ni gdje ste ni koje je jačine vaš užitak, on lagano stimulira vaš anus bilo prstom, bilo perom ili vibratorom i vodi vas ravno do vrha užitka.

Tri u jedan za njega

Sve je manje-više isto kao kod žene samo što su kod njega u igri sljedeće tri vruće točke: penis, testisi i anus. Dečko leži na leđima, a vi uzimate u usta njegov penis i čekate dok ne dosegne opasnu osmicu. Nastavite mu rukama stimulirati penis, a potom usnice dvije minute preusmjerite na njegove testise. Pogađate što je sljedeće, vraćanje na glavnu prugu i oralno zadovoljavanje sve dok ga ne dovedete do ruba s kojeg više nema povratka, do točke devet. Dok mu ustima stimulirate penis, jednom rukom dirate testise, jedan prst mu nježno stavite u anus i pokušajte pronaći prostatu. Čestitamo! Upravo ste dosegnuli točku pet. Vjerojatno ne znate gdje ste, ali mi ćemo vam reći da ste upravo došli do kraja teksta i početka još jedne runde seksa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj