Zašto su dečki ludi za ovom pozom?

07/03/2016

Ova poza nije samo blaženstvo za muškarce, već i cure mogu izvući maksimalan užitak!

"Muškarci su ludi za ovom pozom jer imaju prelijep pogled na vaš golo tijelo i ne moraju odraditi većinu posla za razliku od ostalih poza", objašnjava Tristan Taormino, direktorica The Expert Guide, serije o seksualnom obrazovanju.
Evo zbog čega je ova poza odlična!


Vi ste u sjedištu vozača

Ova poza pruža vam kompletnu moć.

"Možete utjecati na brzinu i na to koliko duboko će dečko ući u vas", kaže autorica knjige "Sexploration: The Ultimate Guide to Feeling Truly Great in Bed" Jane Bogart.

Dodatan bonus je to što vježbate Kegelove mišiće bolje nego u ostalim pozama. Ukoliko želite ga malo zadirkujete, onda mu nemojte dopustiti da odmah uđe do kraja. Pokažite mu tko je glavni tako što će te ga gurnuti prema dolje i zajahati. Lagano se pomičite gore dolje, ali ne do kraja.

"Većini žena najbolji je osjećaj kad je penis u vagini samo do pola pa i samo vrh penisa u vašoj vagini može pružiti fantastičan osjećaj", kaže Bogart.

Za intenzivniji seks neka partner sjedne, a zatim vi sjedite na njega. Stavite noge oko njegovog struka, a ruke oko vrata. "To omogućuje duboku penetraciju", kaže Taormino.

A i taj položaj je jako intiman: omogućuje strastveno ljubljenje.


Ima jednostavan pristup vašim erogenim zonama

Većini žena treba stimuliranje barem dvije erogene zone da bi doživjele orgazam.

"Stimuliranje klitorisa i G-točke u isto vrijeme može vas dovesti do jačeg orgazma", kaže Taormino.

G-točka može biti nedostižna. Zato pokušajte ovako: neka dečko sjedne s ispruženim i raširenim nogama, zahvatite ga nogama i neka uđe u vas. Naslonite se prema natrag na ruke i ispružite noge na njegova ramena te ga pustite da obavi posao.


Dvostruka stimulacija

Ova poza olakšava partneru da vam jednom rukom stimulira klitoris ili bilo koje drugo mjesto koje vam odgovara.
"Dok ste na njemu, on ima slobodan pristup vašim grudima i klitorisu te vam može pomoći da dođete brže do orgazma stimulirajući ta područja tijekom seksa", kaže Taormino.

Kako se približavate orgazmu, neka vam partner da duplu dozu zadovoljstva nježno trljajući klitoris kružnim pokretima s dva prsta.
Melem za njegove oči

Svi muškarci su prikriveni voajeri, važna im je vizualna stimulacija. A nijedna druga poza im ne omogućuje bolji pogled nego kad je djevojka gore.

"Nema većeg uzbuđenja nego kad vas može gledati kako se mičete i vidjeti kako uživate", kaže Bogart.
Ako mu želite pružiti doživljaj koji neće zaboraviti tako lako, spustite se prema njemu dok je u vama i tada odskočite gore-dolje da može vidjeti kako vam grudi poskakuju.

Druga optička poslastica za vašeg muškarca je položaj obrnute kaobojke. Okrenite se prema njegovim stopalima i vrtite bokovima u krug. Ako ga zaista želite izludjeti, nagnite se skroz prema njegovim stopalima tako da može imati potpun pogled na vašu stražnjicu. Taj prizor će zauvijek ostati u njegovom sjećanju kao najseksi prizor koji je ikad vidio.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj