Zašto nosim čarape tijekom seksa?

03/03/2020

Čini se da je riječ o životnom stilu koji zahtijeva posebno objašnjenje

Istinita priča: Imam 28 godina i frajer sam koji nema potrebu skinuti čarape tijekom seksa. Štoviše, preferiram ne biti bos. Čini se da sam zbog toga u očima mnogih čudovište, ali već posjedujem pozamašnu kolekciju čarapa koje ponosno pokazujem u spavaćoj sobi. Naime, kada su moja stopala obgrljena mekim pamukom, osjećam se toplo, zaštićeno i spremno uskočiti u sve što me toga dana čeka. Tu i tamo, čeka me upravo moja zaručnica. “Skini te čarape”, reći će mi i prije nego što počne predigra. “Izgledaš smiješno.” 

Ne mogu osporavati tu činjenicu dok gol stojim pred njom s punom erekcijom, u potpunosti spreman prodrmati cijeli njezin svijet na pune tri-četiri minute. Ali to nije zbog mojih čarapa.

Naprotiv, činjenica da se ne odvajam od svojih mekanih kondoma za stopala uvelike pomaže u održavanju zdravog libida, kako za mene tako i za nju, unatoč tome što ona to i dalje ne razumije. Samo razmislite o ovome: nožni su prsti naši najudaljeniji udovi, što znači da krv mora putovati poprilično dugo kako bi stigla do njih. Bez zaštite oni su potpuno ledeni (posebno dok klima hladi punom parom). Kada bi tijekom seksa moja stopala bila gola, svaka promjena poze značila bi da ću je povremeno morati dodirnuti svojim ledenim udovima. Ne znam za vas, ali ja s ovom ženom ulazim u brak, a na tom putovanju nema mjesta ni za kakvu vrstu hladnoće.

Osim toga, nokat na malom prstu nerijetko zna puknuti, što znači da može zapeti za končić na posteljini. Sama pomisao i na najmanju mogućnost da će se tako nešto dogoditi kada na to uopće nisam spreman čini me previše nervoznim da bih se fokusirao na ikakav užitak. Nemojte me pogrešno shvatiti, nisam potpuno protiv malo grubljeg seksa, ali ovo definitivno nije ona vrsta BDSM-a koju želim. Iskreno, ako stvarno želite znati zašto ne skidam čarape, razlog je vrlo jednostavan: moj je performans jednostavno bolji u njima. Eto, sad znate. Više od toga ne mogu objasniti, ali tako je jednostavno bolje.

Nisam čovjek od pravila, posebno ne u spavaćoj sobi, ali ako imam pravo na jedno jedino, onda je to ono da ostajem u čarapama i nitko me od toga neće* odgovoriti.

“Preferiram potpunu golotinju, što ne znači da ne postoje prilike u kojima mi doista ne smeta ostati u čarapama.” 

—Marko, 30

“Čarape tijekom seksa jednostavno treba zabraniti. Naposljetku, ako moj penis može uživati u životu potpuno slobodan, ne vidim razloga zašto i moja stopala ne bi zaslužila taj luksuz.” 

—Tomislav, 28

“Definitivno su u kategoriji stvari koje nastojim izbjegavati jednostavno zato što to nije seksi… Osim ako su čarape seksi, a, budimo realni, muškarci nemaju seksi čarape.”

—Neno, 30

“Iskreno, ako ih već nosim, šanse da ću se zaustaviti usred predigre kako bi  ih skinuo nisu gotovo nikakve.”

—Branimir, 32

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj