Zamjena uloga: Što će vam muškarci odgovoriti ako im pošaljete fotku vagine?

30/03/2017

Pogađate što se dogodilo?

Umorna od napornih fotki različitih penisa koje je dobivala na aplikacijama za pronalazak partnera, Kerry Quinn odlučila je okrenuti stvari na svoju ruku i nizu muškaraca, točnije četrdesetero njih, poslati fotku vagine. Naravno, riječ nije bila o njezinoj vagini, već o fotografiji koju je pronašla na internetu. Rezultat? Pa, muškarci vole vagine!

Prvih je nekoliko muškaraca upozorila s opuštenim pozdravom prije bacanja V-bombe. Reakcije su bile različite, od još slika penisa, svog psa, pa do zapanjujućih komentara poput ovog:

1

2

Ipak, Quinn još uvijek nije bila potpuno zadovoljna reakcijama, te je odlučila odustati od pozdrava i direktno slati fotku. Od desetoro muškaraca, čak ju je sedmero istog trenutka pitalo kad bi se mogli upoznati. Primjerice:

3


Preostalih troje nije odgovorilo.

Muškarci se u ovom trenutku vjerojatno pitaju: „Kako se žene mogu buniti što dobivaju neželjene fotke penisa ako one rade potpuno istu stvar?“

Imate pravo, ne možemo. Ipak, činjenica je da čitate mnogo manje članaka o neželjenim fotkama vagina. Zašto? Žene su vjerojatno odavno zaključile kako, u hrpi dobrih načina za probijanje leda, fotke genitalija vjerojatno i nisu jedan od njih.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj