Zajedno do orgazma

29/06/2018

Nekad ga je teže postići nego zgoditak na lutriji, ali primjenite ove trikove i zabavljajte se dok ne dobijete jackpot!

Istovremeni orgazam je jedan od najsavršenijih osjećaja u seksu. Svaki je osjećaj tada snažniji jer ga zapravo osjećate zajedno, kaže dr. Ian Kerner, autor knjige "He comes next". Ali to može biti teško postići. Štoviše neke žene imaju problema s postizanjem bilo kakvog orgazma, kamoli simultanog. Evo kako preskočiti prepreke na putu do užitka.

PREPREKA BR.1: Doživljavate orgazam samo oralno ili manualno. Čak 58 posto čitateljica Cosma nikad ne uspije doživjeti orgazam tijekom penteracije. "Lakše je doživjeti orgazam oralno ili manualno jer je partner usredotočen na vaš klitoris. U mnogm položajima klitoralne stimulacije ne može biti ako se svjesno ne usredotoičte na kontakt rijelom. "Možete ga navesti da vas dodiruje ili uzeti stvar u svoje ruke i za vrijeme penetracije stimulirati klitoris. Što on dublje ulazi to se vi snažnije stimulirajte, kako biste upotpunili osjećaj - iznutra i izvana. 

PREPREKA BR.2 Oko 40 posto  Cosmo čitateljica ne doživljava orgazam istovremeno s muškarcem. Budući da muškarci imaju tendenciju svršiti prije žena, vi počnite ranije. Neka vas desetak minuta oralno stimulira, tako da vas dovede do ruba ludila. Kad budete spremni za snošaj, ne bi bilo loše da zauzmete vodeću poziciju: sjednite na njega, da biste mogli odrađivati ritam koji vam odgovara. Ako se partner prebrzo počne primicati orgazmu, pridignite se tako da je u vama samo vrhom penisa. Tako ćete malo primiriti njegovu napetost dok i vi ne budete spremni za orgazam. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj