Zabavne i seksi stvari koje možete raditi sa svojim muškarcem

31/03/2011

„Nema boljeg afrodizijaka od zabave“, rekao je Paul Joannides koji je napisao nekoliko knjiga u kojima otkriva sve tajne muško-ženskih odnosa, a u svojim istraživanjima zaključio je da ćete kroz zabavu, a ne forsiranje seksepila imati više seksa… i to najboljeg!

s

Odvedite ga u šoping

  Frajeri ne mrze odlazak s curom u šoping zato što će potrošiti novac, nego im se ne luta Zarom dok vi isprobavate 15 majica, 4 traperice, 3 haljine... ali ako ga odvedete u neki dućan s donjim rubljem, stvari se mijenjaju. Koji muškarac ne bi bio oduševljen idejom da vas gleda kako isprobavate čipkasti grudnjak? Niti jedan.

  Svucite se

  Doktorica i seksualna terapeutkinja Ava Cadell iz Los Angelesa našla je najbolji način kako se par može zabaviti s deci ili dva biljnog likera od mentola. Skinite se i na trbuh izlijte malo alkoholnog napitka. On neka ga poliže s vas i onda vas ljubi po grudima. A nakon svakog poljupca neka blago puhne po istom mjestu jer će zrak i mentol iz pića još više povećati uzbuđenje.

  Plešite

  Ne klasične plesove i valcer, nego se ugledajte na 'Prljavi ples' i zamamne pokrete tijelom kojima on neće moći odoljeti.

  Izađite na večeru

  „Tijekom cijele večere smijete pričati samo o svojim seksualnim maštarijama. Nešto je vrlo erotično u tome da u javnosti budete otvoreni o svojim maštarijama", savjetuje doktorica Patricia Love, a kako bi predigra bila potpuna, naručite hranu koja sama po sebi izaziva zadovoljstvo. Na primjer, lagani pjenasti kolač od čokolade koja je prepuna prirodnih amfetamina koji stvaraju osjećaj euforije.

  Kuhajte

  Aktivnost samo za vas dvoje, a uopće nije važno hoćete li nešto savršeno skuhati. Odaberite jelo koje se može jesti prstima da se možete međusobno hraniti. Za desert tu su, naravno, jagode i šlag... u načinu posluživanja samo je nebo granica.

  Ponovno se skinite

  I neka vam tijela služe kao platna koje treba oslikati. Ona njega, a on nju, a nakon svega slijedi - zajedničko tuširanje.

  Budite zvijezda

  Svojeg osobnog filmića za odrasle, ali njemu ništa ne govorite, nego ga iznenadite posebnom projekcijom samo za vas dvoje. Ako vam se ta ideja nimalo ne sviđa, mobitelom slikajte nekoliko 'zločestih' sličica i pošaljite mu dok radi. Poboljšat ćete mu dan u sekundi.

  Pravite se da je stranac

  „Nemojte nikada zaboraviti da je mozak zapravo najveći seksualni organ koji treba stimulirati kreativnošću i maštarijama koliko god je to moguće", napomenuo je psiholog Kerner koji vjeruje da parovi igricama uvelike mogu poboljšati svoj intiman život.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj