Vrući pijani seks (bez sramotnog padanja u nesvijest i mamurluka)

16/05/2013

Trijezan seks, ako se dobro radi, može biti kao da ste popili par tekila...

Flertovske šale uz pivo, mješanje bokovima kada hodate do šanka, te gladne oči...pijani seks obilježava puno flerta dok ne strgnete odjeću jedno s drugoga, lupajući u namještaj i spotičući se na putu do kreveta. Njegujte taj osjećaj. "Poslala sam mužu poruku na posao da nosim čipkastu crvenu podvezicu koju voli", kaže Maja, 28. "Oboje smo bili u iščekivanju dok nismo stigli kući." Bio to pogled u ljekarni ili poljubac u hodniku, učinite nešto što će služiti kao predigra za nešto stvarno divlje.

Stvorite (mutnu) sliku
Kada zamislite kafić (lijepi kafić, a ne lokalna rupa), vjerojatno vidite lijepe ljude kako se naslanjaju na šank u intimnom, slabo osvijetljenom prostoru. To raspoloženje je priprema za nadolazeće stvari... Unesite taj seksi, maglovit osjećaj u svoju spavaću sobu. Kako jedan recenzent na Amazon.comu kaže: "Nije baš neki izvor svjetla, ali stvara atmosferu u mračnoj prostoriji gdje možete uživati u svim stvarima koje se rade u mračnoj sobi."

Premjestite se
Kada to radite u neobičnom prostoru ono oponaša seks u alkoholiziranom stanju. "Prije sam više voljela pijani seks nego trijezan, ali otkad sam se potrudila imati "više trijeznog seksa", moj dečko i ja smo probali na najluđim mjestima kao što je na stolu, uz piknik pored jezera, na plaži", kaže Sanja, 22. "Zamijenili smo adrenalinski dio pijanstva sa rizikom da bismo mogli biti uhvaćeni na djelu." Ako ste više sigurniji tip, možete probati u drugoj sobi u kući, pod tušem, na podu ili uza zid. A možete isprobati i hotelsku sobu...

«Utopite» nespretne zvukove tijela
Lako je ne brinuti dok ste pijani. Bilo da niste posjetili teretanu neko vrijeme ili ste glasni toliko da vas čuju susjedi, nema problema. Stvorite okruženje u kojem zvukovi nisu problem, a glazba je rješenje. "Tišina može biti zastrašujuća", kaže seksualni edukator Jamye Waxman, autor "Hot Sex-a". "Čujete škripljenje kreveta ili ste usredotočeni na čudne zvukove koje vaša tijela proizvode, utopite ih sa glazbom na koju možete plesati na zavodljiv način".

Oslobodite zločesto u sebi
Pijete prije seksa kako biste se oslobodili, zato napravite nešto što će njemu i vašem mozgu signalizirati da bi stvari mogle otići u drugom smjeru. Nekoliko poteza koje funkcioniraju kao Jeger bombice: dobro tempirana psovka (da se osjećate tako j***** dobro), vaši nokti u njegovim leđima ili ruka u njegovoj kosi dok se ljubite. Pijani seks je jako dobar trening, valjate se, znojni ste i bez daha. Dakle, inicirajte promjene položaja kako bi više radili. On će možda biti iznenađen, ali će ga to natjerati da želi više. Tako će doći do neobuzdanog seksa, onog od kojeg vidite zvijezde... Bez primitivnog mamurluka.

Promjenite noćne navike
Ima nešto usred noći zbog čega se osjećate nezakonito, tako da sljedeći put kada se probudite u dva ujutro kako biste otišli u kupaonu, nemojte ići spavati već odite na njega. Osjetite tu vrstu povezanosti bez riječi, mutnih očiju koja je temelj pijanog seksa. Budući da ćete biti u sneni, ujutro ćete se osjećati gotovo jednako, je li se to doista dogodilo... Ili sam sve sanjala? Znajući da možete uzdrmati njegov svijet u bilo kojem trenutku je bolje za vas oboje od tri votke u petak navečer.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj