Vrijeme je da i cure počnu pričati o samozadovoljavanju

07/03/2019

Neka vaš solo party postane tema vašeg grupnog chata

Gledajući serije kao što su "Broad City" i "PEN15" većina će se žena koje su bile tinejdžerice u ranim 2000.-ima poistovjetiti s Abby, Ilanom, Mayom i Annom... osim u jednoj stvari, a to je - mi nismo nikada ikada pričale o samozadovoljavanju!

Zanimljivo je kako istraživanja pokazuju da žene više međusobno pričaju o seksu nego muškarci, opet uz jednu iznimku, a to je masturbacija. U tom razdoblju sazrijevanja i odrastanja cure pričaju o svakom dečku koji im se sviđa, o svakom manje ili više razočaravajućem seksualnom iskustvu, čak i pokazuju jedna drugoj naučena umijeća na bananama, ali eksperimenti koje provode same sa sobom i dalje su teški tabu. Hvala Bogu, jedan od posljednjih.

Čak i u progresivnim obiteljima gdje je okej pričati o seksu, masturbacija se smatra privatnim činom. Vaša će majka možda imati s vama onaj famozni, sramotni "Razgovor o seksu", ali "Razgovor o samozadovoljavanju" postoji samo u muškoj varijanti.

profimedia-0410078341

Ne bi li bilo super kada biste mogle, kao što pričate o haljinama i cipelama, s frendicama razmjenjivati iskustva korištenja različitih vibratora? Iako su vam sve informacije dostupne online, a i mi smo već pisali o toj temi, drugačije je kada možete svoja prava iskustva razmijeniti s frendicama. Za početak, smješnije je.

S obzirom na to da je sutra Dan žena, kada bolje početi nego sada?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj