Vodič do najboljeg analnog orgazma

18/02/2019

Orgazmi dolaze u svim oblicima, veličinama i intenzitetima...

Analni orgazam je orgazam do kojeg je dovelo stimuliranje guzova, analnog otvora i rektuma (i prostate kod homoseksualnih parova). Postoji mnogo različitih načina kako doći do analnog orgazma pa kada ste spremni za prenijeti svoj orgazam na novu razinu (ili novu rupu) pratite ove upute i nećete požaliti...

Preuzmite kontrolu nad svojom glavom

Ako se ne možemo "odvojiti" od svojih misli, to nas može spriječiti da doživimo i "obični" orgazam, a slično je i s analnim. Ako samo razmišljate o tome hoće li vas boljeti ili koliko će vas boljeti, to će vjerojatno biti jedino što ćete osjetiti. Nemojte zaboraviti da vaše misli utječu na vaš užitak tako da bi bilo najbolje da obuzdate misli o tome kako je anus prljavo ili zabranjeno mjesto. Radije se opustite i prepustite užitku analne stimulacije bez srama (i straha).

Lubrikant je neizbježan

Znate kako smo maloprije rekli da ako se koncentrirate na bol, ćete samo to osjetiti? E, pa bez lubrikanta ćete doslovno samo to osjetiti! Anus se ne može navlažiti sam od sebe, poput vagine, tako da je lubrikant nužan ako se nadate bilo kakvom užitku. Možete ga pomoću tubice staviti u sami anus ili na površinu pa pustiti partnera da utrlja ostatak. Ako niste znali, lubrikant ne samo da će olakšati penetraciju, već će i povećati osjetljivost tog područja i samim time dodatno povećati užitak!

Počnite s prstom

Ili igračkom te veličine. Ako postepeno povećavate pritisak promjenom igračke ili dodavanjem prstiju, izbjeći ćete bolno rastezanje anusa, a i užitak će vam biti veći. Ponekad je i minimalna stimulacija dovoljna za analni orgazam.

profimedia-0309210782

Komunikacija je ključ

Komunikacija je važna za seks općenito, ali kod analnog seksa je posebno bitno da uputite partnera u to kako se osjećate i paše li vam to što trenutno radi. Ako ne možete vokalizirati kako se osjećate i što želite tijekom seksa, teško ćete postići analni orgazam jer partner ne može znati gdje je vaša granica između užitka i boli ako mu to sami ne kažete.

Duboko dišite i opustite anus

Iako toga možda niste svjesni, kao i većina ljudi, vjerojatno držite dah tijekom seksa. Kod analnog to ne preporučujemo, već se radije koncentrirajte da duboko dišete.... i opustite anus. Sjećate se kako, kad ste bili mali i cijepili se u guzu, vas je više boljelo ako ne biste opustili mišiće? Isto je i s analnom penetracijom.

Kombinirajte analnu s vaginalnom stimulacijom

Kao da analni ili vaginalni orgazam nisu dovoljno dobri samo za sebe, možete probati oboje u isto vrijeme. Primjerice, dok se seksate s partnerom (vaginalno), umetnite igračku u anus i nek vam je partner izvuče u trenutku vaginalnog orgazma. Naime, pudendalni živac prolazi od vašeg klitorisa skroz do vašeg anusa, a dvostruka će stimulacija tog živca rezultirati dvostrukim užitkom.

Na kraju, kako znati jeste li doživjeli analni orgazam?

Logično, slično kao i vaginalni orgazam. Dakle, ubrzan rad srca, ubrzano disanje i svi ti standardni simptomi su popraćeni osjećajem opuštanja i treperenja mišića zdjelice.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj