Vaša nova igračka - seks ljuljačka

18/09/2020

Bit će to najzabavnija kupnja namještaja ikad!

Ah ajde, priznajte, svo ovo vrijeme provedeno kod kuće razmišljate o novom namještaju. A možda vam je potreban samo jedan novi komad - seks ljuljačka! Jedan pogled na ljuljačku u vašoj sobi i svima će biti jasno da tu živi (i uživa!) ultimativna carica seksa; a da ne govorimo o mogućnostima (mig-mig) koje vam se otvaraju.

Recimo, položaj "stisni me uza zid" postaje totalno izvediv, čak i kad je razlika u visini znatna. A ako vam treba (još jedan) razlog da ostvarite svoje maštarije: ljuljačku možete koristiti za igranje uloga ili malo dobrog starog sado-maza. Stoga samo naprijed, pročitajte ovo i pronađite jedan dobar razlog zašto bi posjedovanje seks ljuljačke bilo loše. Pričekat ću.

Idemo izabrati vašu ljuljačku

Dvije su glavne vrste ljuljački: koje se ugrađuju u dovratnik (štok) ili one koje se ugrađuju u strop. Ove za vrata mogu se montirati poput šipke za zgibove ili se nosač prebaci s druge strane (a vrata su zatvorena). Kod njih je zgodno to što su prijenosne, možete ih nositi na putovanja. Ljuljačke koje se ugrađuju u strop nisu prijenosne, ali pružaju veću slobodu pokreta (i raspiruju maštu). Stropnu će vam možda morati ugraditi majstor - ako je dovoljno seksi, možda je odmah možete i isprobati. I, da, obje verzije ljuljački imaju posve podesive trake za... znate već što.

Izaberite onu za vrata ako... Vaš je stan veličine kutije šibica. (Tko zna, možda je to razlog da se lako palite, ha?) Najviše se volite seksati stojeći ili sleđa i ljuljačku vjerojatno nećete koristiti u položaju gdje ste vi na leđima. Jedino bušenje koje vas zanima uključuje vas i vašeg partnera. (Ili vaš gazda ne bi blagonaklono gledao na rupu u stropu?)

Izaberite stropnu ako... Zanimaju vas zahtjevniji položaji poput ljudskih tački, pri kojima vam treba više prostora i potpore. Znate da želite nešto što će izdržati vašu i težinu vašeg partnera. U. Isto. Vrijeme. Mljaaaaaaaac! Želite je objesiti točno iznad kreveta kako biste uživali u bestežinskom seksu kad zajašite partnera (i tako odmorite umorne prepone).

IDEMO SE ZAIGRATI NA LJULJAČKI!

Ako vaš partner visi u ljuljački, možete mu kleknuti među noge i spustiti ga u položaj prihvatljiv vama - i ugodan za vaš vrat - kad mu pružate oralni užitak.

Tijekom penetracije, odmorite leđa tako da partnera koji visi u ljuljački privučete ili odgurnete od sebe, kako vam više odgovara.

Izmjenjujte se u položaju moći - jer je onaj koji sjedi u ljuljački ostavljen na milost i nemilost partneru. Zaigrajte se igračkama poput poveza, lisica, pera...

Iskoristite ljuljačku kako biste širom raširili noge i tako partneru omogućili pristup super-nadražujućim unutarnjim točkama. (Da, možete to u ljuljački, čak i ako ste jedna od onih koje uhvati grč kad pokušaju rukama dotaknuti nožne prste.)

STVARNA ISKUSTVA

"Seks ljuljačka uravnotežuje stvari. Zabavne su, dostupne i seksualno je jaka poruka imati jednu kod kuće." - Laura, 32

"Veličina mi je bitna i volim dublju penetraciju. U ljuljački su mi kukovi visoko, pa moj partner može penetrirati u cijelosti, a da je to meni istovremeno uzbudljivo i udobno." - Kit, 29

"Volim verzije s više traka za podešavanje, one omogućuju više raznih položaja." - Allison, 38

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj