Vaš prvi seks

16/10/2013

Intimne tajne Cosmo čitateljica o gubitku djevičanstva...

Laknulo mi je kad sam to napokon obavila 

Sa 15 godina upoznala sam četiri godine starijeg tipa koji je bio totalni džentlmen jer me čekao dvije godine. Sve dok nismo došli do faze da mu potpuno vjerujem i osjećam da me poštuje. Kad smo se upustili u to, malo mi je trebalo da se snađem i skužim što gdje ide. No na kraju sam bila jako zadovoljna što sam to napokon obavila.

Ana (23), učiteljica

Bila sam ponižena 

Na partyju sam srela super tipa i nakon tko zna koliko pića, osjećala sam magnetsku privlačnost. Ljubili smo se satima prije nego što me odvukao u neku sobu na katu. Kada smo se vratili na party, svi su nam pljeskali, a ja sam se osjećala baš jadno. Od tog se trenutka seksam samo kad sam sigurna da smo apsolutno sami.

Mia (28), dizajnerica

Osjećala sam se iskorišteno 

Kod mene je sve išlo brzinom svjetlosti. Upoznali smo se na partyju kad sam imala 16, razmijenili brojeve telefona i oboje znali da će se to ubrzo dogoditi. I doista! Poseksali smo se u autu iza moje kuće, tamo gdje nas nitko nije mogao vidjeti. No kada sam se vratila kući, rasplakala sam se i osjećala sam se kao da sam izdala sebe jer sam to učinila s nekim koga jedva poznajem. Poslije sam često imala osjećaj da me ljudi iskorištavaju za seks. Sada sam već nekoliko godina u vezi s dečkom s kojim se rijetko seksam jer i dalje imam taj osjećaj iskorištenosti. Nadam se da će se to uskoro promijeniti i da ću naučiti potpuno mu vjerovati.

Lana (20), plesačica

Loš tajming 

Kada sam proslavila 16. rođendan, bila sam valjda jedina djevica u društvu jer sve su moje cure to već prošle pa sam pitala jedog iskusnog frenda da mi “pomogne” da izgubim djevičanstvo. On je stvarno bio divan i ja sam mu vjerovala, no kada je došlo do ključnog trenutka, smrznula sam se jer nisam bila spremna. Na kraju sam čekala još tri godine, sve dok nisam osjetila da je došao onaj pravi trenutak.

—Tanja (29), frizerka

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj