Uvod u kozmički orgazam

20/08/2016

Glavno jelo uvijek privuče najveću pozornost, ali predjelo bi trebalo biti cijenjeno barem jednako (ako ne i više). Dobar seks počinje dobrom predigrom, stoga je ne preskačite nego – usavršite

Muška šoping lista Na popisu stvari koje treba obaviti tijekom vikenda trebala bi se naći i jedna koja će se njemu svidjeti. Na papiru s namirnicama, ispod tjestenine, povrća, mineralne i coca-cole, dopišite – cock‑ring! Bit će presretan u šopingu (koji frajeri inače preziru), dotrčat će kući da vidi kako mu stoji njegov novi modni dodatak i bit će spreman na kojekakve usluge – vama na zadovoljstvo.

Formalni poziv na neformalnu zabavu Noć je stvorena za dobro planiranu zabavu! Neka zna što mu pripremate: pošaljite mu poruku nekim od programa koji ih brišu čim ih primatelj pročita – i otvoreno ga pozovite na seks-susret. Raspored je sljedeći: u 20 sati – oralna zabava, u 20.15 – uzvratni posjet (on vama:) te od 20.30 do 21.30 – sex session. I konačno, u 21.30, tulum uz pizzu & pivo te najnoviju epizodu “Igre prijestolja”. Vjerujte, nema sastanka koji će prihvatiti s više entuzijazma!

Jutarnji nadražaj Probudite ga usnama – ne, ne kako ste pomislile! Poigrajte se dok ste još pod plahtama i počnite vatrenu zabavu ljubljenjem, baš kao nekada na zadnjem sjedištu automobila vašeg srednjo­školskog dečka. Taman kad pomisli da slijedi ranojutarnji seks (tzv. zornjak), povucite se i recite: nastavljamo večeras, pa krenite na faks, posao, pilates ili kamo već idete. Do navečer ćete oboje čeznuti da usta iskoristite za nešto više od ljubljenja.

Puteni večernji sastanak Pri buđenju je frajerima najbolje – što su napaljeni. A i mi znamo biti. Pa neka alarmi zvone na sav glas! Pokažite mu ujutro kako bi to trebalo izgledati navečer, ali ne dajte da vas dira – gledanje je majka mudrosti. Provest će dan razmišljajući o večernjoj zabavi, a kad mrak konačno padne, dopustite mu da ponovi sve što ste mu ujutro pokazali, uz obećanje da ćete uzvratiti istom mjerom. Puteni večernji sastanak bit će dvostruko zadovoljstvo.

Putokaz zadovoljstva Iznenadite ga slasnim slide-show porukama. Krenite snimati selfieje svojih grudi, stražnjice, prednjice, ramena, napućenih usnica, dodajte i naznaku vašeg međunožja u čipkastim gaćicama – naravno, ako ste sigurni da nitko drugi nema pristup njegovu smartphoneu. I šaljite ih, jednu po jednu, u pravilnim vremenskim intervalima. Kad pomisli da mu se ništa bolje nije moglo dogoditi, podsjetite ga da su fotografije samo putokaz kojim se te večeri njegove usne trebaju kretati kako bi stigao na cilj i dobio glavnu nagradu.

Pričam ti priču – u slikama Iskoristite svoje omiljene emotikone na Viberu (ali i prljavu maštu svog dečka!) i nećete morati reći nijednu jedinu riječ. Umjesto da trošite vrijeme opisujući što imate na sebi, inspirirajte ga sličicama. sugerirat će seks pod tušem nakon posla.? Netko će biti nagrađen ručnim radom! Dodatno: nasmiješeni smajlić s maskom i velikom otvorenim ustima uvijek je dobrodošao!

A sada – seks!!!! Cijeloga dana prema glavnom ste se događaju kretali znalački i polako poput kakvoga gurua tantričkog seksa. Vrijeme je da si priuštite odgovarajući klimaks

Happy hour Nemojte se ni truditi stići s posla kući – nađite se na pola puta, u baru pokraj vašeg ili njegova ureda, i poseksajte se, pa makar i u WC-u – koga briga ako netko čuje vaše uzdahe!

Vožnja na mjestu Iznenadite ga na parkingu (ili u mračnom kutu njegove uredske garaže) – i zaskočite ga u autu! Spustite sjedala, zajašite ga i odradite to kao u stara dobra vremena – ništa nije tako napaljivo kao mogućnost da vas netko zatekne u akciji!

Pravilo Zgodne žene Lezite kako je to Julia Roberts učinila za Richarda Gerea: preskočite ljubljenje, budite spremne (halo, lubrikant!) i krenite direktno u akciju – cijeli dan strastvenog iščekivanja zaslužuje veselu završnicu! Uostalom, oboje ste čekali deset sati.

Kreni – stani – kreni – svrši! Sa svim tim nadraživanjima i predigrama čak će i dugoprugaši brzo stići na cilj. Da bi sve trajalo dulje, recite mu da se povuče kad osjeti da će svršiti, no to ne znači da trebate odustati od intimnosti – neka vas nastavi obrađivati, prstima, dlanom, jezikom ili čime najviše volite. Barem dok i vi ne poželite svršiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj