Ups! Ne mogu kontrolirati svoj mjehur kod orgazma – što da radim?

16/05/2021

Čini se da su neki problemi u krevetu stvarno iznad vaše kontrole, ali to ne mora biti tako. Dok ovo i nije rijetkost kod velikog broja žena, istima predstavlja problem u vezi, pa, što nam je činiti?

Seks i sve s njim povezano nije nam nepoznata tema. Ipak, mnoge se žene susreću s ovim problemom te ne znaju kako mu pristupiti pa to čine uskraćujući si užitak orgazma jer, postoji li išta neugodnije od uriniranja po frajeru kojeg ste upoznali dva sata prije?

Rezultat je nedostatak samopouzdanja, a time i nedostatak užitka. Kako se nositi s tim problemom, a da ne ostavimo dojam kao da nas partner ne može zadovoljiti?

Kao što smo vam već i spomenuli – ovo nije neobičan problem. Ono za što se vi morate pobrinuti jest to da to zna i vaš partner. Nemojte da vam bude neugodno – njemu će biti puno draže čuti što vas zapravo muči s obzirom da ipak ne postoji ništa gore od činjenice da vas jednostavno ne može zadovoljiti.

A onda pokušajte poraditi na svom problemu. Postoji nekoliko rješenja od kojih su najbolja pražnjenje mjehura netom prije seksa kao i odabir poza koje neće u velikoj mjeri pritiskati to područje.

Ipak, najbolje je potražiti savjet liječnika, ali razlog je jednostavan – u većini slučajeva, riječ je o snazi mišića vaše zdjelice, a dobra vijest je ta da se isti može učvrstiti jednostavnim vježbama.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj