Upotpunite svoj seksualni život ovim trikovima

20/02/2018

Seks s istim partnerom nakon nekog vremena može se pretvoriti u rutinu. Ali ne i uz ove savjete!

Ako želite zadržati strast i čaroliju u krevetu, i vaš partner i vi biste se trebali potruditi i stalno ulagati u vaš seksualni život. Neobični trikovi zapalit će strast među plahtama i priuštiti vam nezaboravne orgazme:

Ljubite mu bradavice

Iako će rijetko to priznati, muškarci vole kada im ližemo bradavice jer su osjetljive baš kao i kod žena. Ako ga želite napaliti, ljubite i ližite njegove bradavice, a on će vam sigurno uzvratiti istom mjerom.

Preuzmite kontrolu

Uobičajenu misionarsku pozu začinite tako da za promjenu vi vodite igru. Znači vi ste gore, on je dolje. To vam pomože da lakše dođete do orgazma jer možete kontrolirati jačinu penetracije. Muškarci vole kada žene dominiraju u krevetu. Prema tome, vaše preuzimanje kontrole će ga sigurno ugodno iznenaditi.

Ljubite ga po leđima

Leđa su prilično osjetljiva i kod muškaraca i kod žena. Nježno ga ljubite po vratu i spuštajte se sve niže. Što niže idete, njegovo će uzbuđenje postajati sve veće.

Dodirujte se

Muškarci jednostavno obožavaju gledati žene kako masturbiraju. To ih izuzetno uzbuđuje pa ako želite izludjeti svog partnera, udobno ga smjestite u fotelju, a vi lezite na krevet i dodirujte se. Nemojte se suzdržavati i sigurno ćete doživjeti višestruke orgazme nakon što vam se vaš partner pridruži u krevetu.

Strani jezik

Naučite nekoliko seksi fraza na nekom stranom jeziku i glasno ih izgovarajte prilikom vođenja ljubavi. Saznajte koji je jezik vašem dragom najviše seksi i naučite nekoliko fraza pa ga iznenadite.

Drugačije se obucite

Ovdje nije riječ o igranju uloga, jednostavno budite vi, samo obucite nešto što nikada niste nosile u krevetu. Budite maštovite i kreativne zbog čega će vam vaš partner biti zahvalan.

Dajte mu upute

Muškarci su ponekad izgubljeni kada je riječ o ženskom tijelu pa vole kad im žene same govore što vole u krevetu. Jasno otkrijte svom dragom što vam odgovara i detaljno mu objasnite kako da vas zadovolji. Njemu će biti drago zbog toga, a vi ćete lakše postići vrhunac.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj