Univerzalni trikovi koji će prodrmati svaki seksualni odnos

16/11/2017

Ako ste zapali u rutinu, pokušajte zagrijati krevet nekim od ovih savjeta

1. Seks nije utrka!

Muškarci ne vole kada ih žene požuruju, a mi ne volimo kada se muškarci fokusiraju samo na jednu erogenu zonu kao da druga ne postoji. Dakle, usporite, istražujte i, najvažnije od svega, dobro se zabavljajte. Pronađite ritam koji vam odgovara i uživajte u svakom trenutku!

2. Masaža glave za zagrijavanje

Svaka masaža može pojačati uzbuđenje, ali možda će vas iznenaditi da se pod tim podrazumijeva i masaža glave. Žene uživaju u tom osjećaju opuštenosti koji se lako širi cijelim tijelom. Posebno ako ih partneri iznenade masažom nakon napornog radnog dana.

3. Vježbajte zajedno

Sagorijevanje masti kao predigra? Zajedničko vježbanje, poput trčanja, može povećati razinu dopamina, što znači da ćete se osjećati sretnije, a samim tim i raspoloženije za seks. Također, muški znoj nakon vježbanja luči androstendion, testosteron koji izaziva uzbuđenje kod žena. Naravno, preporučljivo je da se ipak istuširate nakon vježbanja, a zabava će biti još bolja ako to napravite zajedno!

4. Komplimenata nikad dosta

Prema nekim istraživanjima, ženama u krevetu najviše nedostaju - komplimenti. Tu nije riječ o zločestim, već o nježnim  i senzualnim komplimentima zbog kojih će se djevojke osjećati ženstvenije i ljepše.

5. Seksi masaža stopala

Ako vam dečko iznenada izmasira stopala, vrlo vjerojatno je saznao da to povećava šanse za orgazam kod žena za čak 30 posto. Zato, ako još niste, predložite svojim muškarcima da zaposle svoje ručice ovom uzbudljivom predigrom.

6. Jesi li za ples?

Uzmite partnera za ruku i otplešite prema spavaćoj sobi. Opustite se, pustite glazbu koja će se uklopiti sa seksi raspoloženjem i zavodnički zaplešite. Ova jednostavna predigra će, garantirano, dati željene rezultate.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj