Trčite zajedno i seksajte se više

19/08/2013

Novo istraživanje pokazalo je da ako imate naviku odlaziti na zajedničko rekreativno trčanje, imate veće šansu svoj sprint završiti u spavaćoj sobi...

Želite se poseksati sa svojim frajerom? Obucite nešto izazovno, kao na primjer tenisice za trčanje. Istraživanje provedeno od strane Wakefield Reasearch-a pokazuje da parovi koji prakticiraju zajedničko trčanje, upražnjavaju više seksa.

Od tisuću ispitanih, njih 66 posto je izjavilo da se parovi, koji zajedno trče, više seksaju.

To ima smisla, obzirom da se tijekom trčanja oslobađaju adrenalin i endorfin, koji su povezani s uzbuđenjem i zadovoljstvom. Zato dok trčite kraj svog frajera, luče se ove dvije tvari, što rezultira pozitivnim osjećajima međusobne žudnje i povezanosti. Hormoni sreće, koji se izlučuju nakon trčanja daju vam osjećaj zadovoljstva i zavodljivosti, drugim riječima bolje se osjećate u svom tijelu.

Na libido utječu i drugi sportovi, vožnja biciklom, aerobik, planinarenje, dizanje utega, ples.
Ako vaš frajer nije sportski tip, možete se baviti i drugim aktivnostima, na primjer pogledajte horor film i rezultat će biti isti.

Ključ svega je postići izlučivanje tvari, koje će poboljšati vaše raspoloženje i razbuktati vaš libido. Bez obzira na koji način učinite to zajedno sve do kraja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj