Tko želi izgubiti 400 kalorija - seksom?

08/02/2018

Postoji li bolji način za gubljenje kilograma? I, ne zaboravite - prosječnim seksom izgubite samo oko 200 kalorija!

200 kalorija: ležeći seks

400 kalorija: 'akcija na nogama'

Poze koje zahtijevaju najviše energije su one kada stojite - ali kod njih je i najveća vjerojatnost da se završe tragično. Ili da barem dovedu do tragičnog pada raspoloženja na kojem ste cijelu večer radili. Ali budite bez brige.

Čak i ako vaš partner nema noge od čelika, možete uživati u uzbudljivim seksi vježbama koje „sagorijevaju“ gomilu kalorija. To vrijedi i ako imate problema s leđima ili vas muči nedostatak gracioznosti. Mislite li da 'akcija na nogama' nije za vas, vjerujte nam da ipak postoji način.

Probajte ovu varijaciju tantričke Yab Yum poze - neka vaš partner sjedne na stolicu tako da mu noge budu savijene u koljenima pod pravim kutom. Tako neće biti previše opterećene pa će se moći usredotočiti na uživanje. Sjednite mu u krilo okrenuti licem prema njemu, a nogama se oslonite o pod kako biste se mogle izdizati i sjedati.

Ova je poza možda i bolja za vas od „stojeće“ budući da vam pruža bolju kontrolu i više mogućnosti za direktnu stimulaciju klitorisa, dok stojeći nemate toliko kontrole i možete se samo nadati najboljem. Iako ćete se poslije ove „vježbe“ osjećati i razgibanije i snažnije, njezin glavni adut je fantastičan užitak koji pruža.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj