Tko se seksa na prvom sudaru

22/09/2011

Žene koje svojom građom tijela u nekom smislu odstupaju od uobičajenog sklonije su završiti prvi dejt strastvenim igricama. Ako je žena krupnija, visoka ili mršava, izglednije je da će se upustiti u seks već na prvom sastanku

s

Istraživanje mrežne stranice FreeDating.co.uk provedeno na deset tisuća članova pokazalo je niz zanimljivosti. Za razliku od krupnih žena, muškarci koji se bore s kojim kilogramom viška ne prakticiraju seks na prvom izlasku. Tome su skloniji muškarci atletske građe.

Opuštene žene koje se ne libe upustiti u tjelesnu ljubav s osobom s kojom su prvi put vani umjereno uživaju alkohol, vole provoditi vrijeme u kafićima i vole automobile. A one žene koje se ne vole upuštati u seks tako brzo potpuna su suprotnost, ne piju i vole bicikle.

Istraživanje je pokazalo da, poput žena, i muškarci koji se seksaju na prvom sastanku umjereno piju i puše. Oni koji su spremni čekati pravi trenutak za upuštanje u seksualne odnose ne piju, ne puše i vole bicikle (ne možemo se ne zapitati u čemu je fora s biciklima?).

A i stupanj obrazovanja je jedan od ključnih faktora. Manje obrazovane žene lakše pristaju na seksualne odnose na prvom sudaru, a muškarci su u ovom smislu opet potpuna suprotnost. Što su obrazovaniji to će prije uletjeti u nečiji krevet već na prvom izlasku.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj