Tko je za seksi igrice? Bez brige, nećemo vam savjetovati da kupite kostim pande i novi bič od najfinije kože...

02/08/2021

...ali male promjene još nikoga nisu ubile. Vežite se, krećemo!

Promjena rutine Da pogodimo, vaš put do sreće obično izgleda ovako: gledate Netflix na kauču, njegova je ruka na vašem koljenu pa ispod majice, slijedi pusa, nekoliko dodira i eto ga - stiže orgazam. Sve je to zadovoljavajuće, ali da ste u školi, dobili biste minus tri. Jer prema posljednjim ispitivanjima, čak 45% žena ne voli neprestano jednu te istu shemu. Kako to promijeniti? Prvo ćete morati prešaltati film u glavi. Zamislite da ste domina koja je upravo bacila svog roba na leđa. I onda ga zajahala...

Faktor iznenađenja Mislite na modne dodatke poput kožnog biča i uniforme? Ma ne! Ne morate ništa kupovati jer ne snimate nove nastavke “Pedeset nijansi sive”. Radije iskoristite prljavi arsenal riječi i recite mu nešto opako. Ili mu samo ubacite vibrator u ruke i recite: “Budi kreativan!”

Mijenjajte poziciju Ne morate biti sportski tip, ali trebate znati što znači kada u tekmama netko vikne “Zamjena”. Da, to znači da ćete svakodnevno - ili svakonoćno - provoditi mikro zamjene. Jer stvarno nije u redu da vi neprestano ležite i uživate dok se on preznojava. I obrnuto, naravno. Hvala, Cosmo, što si mi promijenio perspektivu!

Seksi fantazije A zašto ne biste zamišljali svog partnera u potpuno drugačijem svjetlu i otkrili nešto novo? Inspiraciju možete potražiti u erotskim podcastima (npr. Femtasy), feminističkim pornićima (guglajte Erika Lust “Role-Play for Adults) ili hot romanima (“All of Me” K. L. Kreig), a vas dvoje budite u glavnim ulogama.

Zajedničko gledanje pornića Samo jedno pitanje: zašto biste to radili odvojeno kad se možete zajedno napaliti? I odmah primijeniti neki pokret. :) Memory igrica Ok, nemamo vremeplov, ali možemo vam predložiti cool igru. Vratite se u prošlost, na mjesto i vrijeme koje pamtite po odličnom seksu. A onda pokušajte osjetiti taj stari, tako dobar osjećaj iznova.

Kraj igre Instalirajte neku seksi aplikaciju koja će vam metodom slučajnog odabira bacati šašave prijedloge poput “Susjed vam zvoni u čudu...” Fore su toliko apsurdne i lude da istog trena otvaraju neke druge ideje za koje niste bili ni svjesni da ih imate. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj