Tečaj prljavih poza

06/07/2018

Sjetite se najsmjelije, najperverznije stvari koju ste probali u krevetu, a onda je još malo začinite...Uz ove trikove ostaviti ćete ga bez daha

"VEŽI ME"

scenarij 1 Legnite na krevet zavezanih ruku i prepustite mu se. Neka počne s blagim draženjem tako da kažiprst i srednjak raširi u slovo V  i položi ih vam na klitoris te vas masira skupljajući i šireći prste poput škarica. Nakon toga može vas dovesti do vrhunca uzbuđenja tako da vas liže, ali nea vam pritom jezikom prelazi po najosjetljivijim dijelovima s jedne na drugu stranu, a ne gore dolje kao što je uobičajeno.

scenarij 2 Neka vam dragi zaveže ruke šalom i zakači ih za kuku na vratima, a onda vas izludi oralnim seksom.

"SLATKA MALA PREDSTAVA"

scenarij 1 Uvečer, neposredno prije nego što će dragi doći k vama, skinite se do gola i masturbirajte, ali potrudite se da ne svršite. Dočekajte ga goli tako da vidi i osjeti vaše toplo tijelo obliveno rumenilom koje odaje da ste bili nadomak orgazma. Neodoljivo provokativna slika vas dok sami sebi pružate užitak tako će ga uzbuditi da se neće moći suzdržati - navalit će na vas a seks će biti nevjerojatan. 

scenarij 2 Prije izlaska namamite dragog k sebi i dopustite da vas gleda dok masturbirate, ali ne dajte mu da se uključi u akcoju. On će doći na red kasnije! Sjednite pred ogledalo, a on neka stoji iza vas tako da ima dobar pogled na ono što se zbiva, ali i na vašu guzu. POčnite tako da jednom rukom dodirujete grudi, a drugom unutrašnju stranu bedara. Zatim prijeđite na trbuh i intimne dijelove, ubrzavajući pokrete. Ne smije vas prekidati. Recite kako očekujete da dovrši što ste počeli kad se vratite dma. Vjerujte, neće moći dočekati. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj