Tajna dobre ručne obrade

17/04/2013

Sve tajne zanata i pravi odgovori koji stanu u 20 riječi. Ili manje:)

Čime da ga zavežem? Najlonkama. Šalom. Njegovom kravatom. Svojim tangama... Oko vas je tisuću stvari koje možete iskoristiti.

Da mu dopustim da me gleda dok masturbi­ram? Svakako! Većini frajera je to iznimno uzbudljivo!

U čemu je tajna dobre ručne obrade? U lubrikantu. Namažite oba dlana lubrikantom, protrljajte ih da ga zagrijete, a potom lagano pritisnite njegovu alatku.

Što da radim s rukama dok me oralno obrađuje? Lagano ga uhvatite za glavu ili samo za kosu pa slobodno diktirajte intenzitet.

Što da radim s njegovim testisima da se više uzbudi? Lagano ih lickajte jezikom, kružite po njima u obliku broja osam, blago ih sišite...

Imate li neki prijedlog što lijepo učiniti nakon seksa? Probajte s masažom. Makar to bilo samo prstima po tjemenu. On će zatreperiti od sreće.

Treba mi barem 20 minuta predigre da se navlažim. Je li to normalno? Da. Ženama je najčešće potrebno između 15 i 30 minuta.

Kako da se osiguram da neće svršiti prebrzo? Što više mijenjate poze, to će on dulje izdržati.

Što da učinim ako trebam pauzu dok ga oralno obrađujem? Navlažite dlan pa ga nastavite njime obrađivati, a možete ga i ljubiti s unutarnje strane bedara.

Trebam li paziti koliko glasno stenjem? Ne. To je uzbuđujuće, a ujedno mu je to i signal da radi nešto dobro.

Mogu li vježbama postići da mi vagina bude uža? Da. Stežući vaginalni mišić ojačat ćete svoj pritisak na njegovo spolovilo. A dečki vole i kad to radite dok su u vama.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj