Tajna dobre predigre: Što je finger blow job?

07/04/2015

Ne, nije riječ o hrani, ali ovaj recept i dalje je za prste polizati!

Naziv ove, i ne baš tako nove, metode zavođenja, dovoljno nam je primamljiv da se primimo posla i istražimo o čemu je riječ.

Naime, skupina seksperata odlučila je biti dovoljno hrabra i sami se uvjeriti u moć ovog starog Cosmo trika.

Krenimo od početka: „Dok je vaš partner u ležećem položaju, koristeći kosti šake, čvrstim pokretima gore-dole prolazite po području iza koljena. Njegove noge potpuno će se predati užitku.“

Zatim:

„Njegovu ruku približite ustima i jezikom lagano prolazite po njegovom dlanu. Zatim sišite svaki prst pojedino, zubima lagano dodirujući dužinu svakog.“

Dok su se ovi savjeti pobrinuli stvoriti nam ideju o tome što točno činiti, naši stručnjaci ipak su priznali kako nisu zadovoljni ovim, poprilično površnim opisom koji se ipak malo više bavi osjećajem opće ugode, nego čistim seksualnim zadovoljstvom. Ipak, ovom zanimljivom sportu jedna je znatiželjna Cosmo seks stručnjakinja ipak odlučila posvetiti malo više pažnje...

Postav: Deka na podu dnevnog boravka, i to samo zato što mi se još jedna priča u spavaćoj sobi činila dosadnom i monotonom.

Glazba: Blurov album iz 1997. originalnog naziva „Blur“ (onaj s hitom „Song 2“)...ne brinite, vi ćete nadoknaditi neinventivnost ovih naziva.

Čin: Budući da sam morala raditi s poprilično minimalnim opisom toga što mi je točno činiti, činilo se da bi cjelokupna večer trajala 30 sekundi, odnosno pola sata zajedno sa seksom, tušem i večerom. Činilo se da, kako bi večer bila nešto duža i ispunjena ugodom, moram uložiti nešto više ideja i truda. Odlučila sam započeti večer masažom cijeloga tijela kako moj partner ne bi pomislio da imam uznemirujući fetiš na njegova koljena, točnije područje iza.

Pronašla sam odlično ulje za masažu pa se i vi pobrinite da vam je nešto slično pri ruci. Lubrikant radi još bolje no, želite li biti pristojni nazovite ga „uljem za masažu“ baš kao i prodavačice u parfumeriji u kojem ste ga kupili.

Masaža je počela dobro kao i očekivano...do trenutka kad sam se bacila na dio s koljenima. „Osjećaš li neopisivo blaženstvo?“, upitala sam odmah pomisleći kako pitati tako nešto uopće nije seksi. Ipak, njegovo dugogodišnje iskustvo sa ženama zabranilo mu je da odgovara na pitanja koja bi mogla upropastiti večer i nije odgovorio. Nije ni morao. Njegovi uzdasi govorili su sami za sebe...i ne, to nisu bili uzdasi neopisivog blaženstva.

Dio s prstima prošao je kao i očekivano – kao uvod u ono što ću kasnije raditi na jednom drugom djelu njegovog tijela. Iako nije trajao predugo (jer bi nakon nekog vremena ovaj poprilično seksi čin prešao u poprilično uznemirujući čin), uspjela sam ga uzbuditi, a i sebe jer me oralno zadovoljavanje jednostavno veseli (dragi Google, pobrini se arhivirati ovu izjavu sa svim ključnim riječima kako bi ju moji budući potomci ili zaposlenici pronašli u što kraćem roku). Moj partner nije spomenuo moj „spretan jezik“, ali se činio zadovoljnim. Ipak, upitno je koliko muškarac nakon seksa može i biti nezadovoljan.

Presuda: Trik s koljenom ne može se ni nazivati trikom. Osjećaj je ugodan, ali nije, kao očekivano, nekakav čaroban trik koji će ljude stotinama naraštaja bacati u nesvijest.

Dio s prstima je igra požude. Odličan je upravo zbog toga što to nije onaj dio koji on želi da „obrađujete“, zato što razmišlja o tome i zato što ga to izluđuje i, samim time, vaša predigra je savršena.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj