Tabui šaputanja na jastuku

12/09/2013

Zabrinuti ste da ćete u tim intimnim trenucima reći potpuno krivu stvar? Ne bojte se, mi smo vam napravili popis što nikako ne smijete reći za vrijeme vrućih igrica među plahtama...

Prijateljska šala

Nemojte mu spominjati kako je dečko vašoj prijateljici kupio cvijeće, u nadi da bi i on mogao učiniti isto. Ako počnete spominjati i njihove igre iz spavaće sobe, to neće dobro završiti jer će on misliti da je po vama dečko vaše prijateljice bolji u krevetu od njega. Samim time uništit ćete njegovo samopouzdanje.

Požuri

Svom frajeru reći da požuri kad je na pola puta do orgazma, veliko je ne, čak i kad vam je omiljena serija za pet minuta na televiziji

Primjećujete svoje nedostatke

Možda ćete primjetiti celulit i svaku malu striju na vašem tijelu, ali kad započnete s vrućim igrama, vaš frajer će vidjeti samo seksi, golu djevojku. Spominjanje vaših nedostataka samo će uništiti trenutak za vas oboje.

Sado-mazo seks

Ukoliko ste vi i vaš frajer kratko u vezi, nemojte odmah iz ormara izvaditi svoje visoke čizme od lateksa i bič, osim ako ste se već na početku oboje složili s tim.

Ne zazivajte bivšeg

Tijekom tih intimnih trenutaka, uslijed strasti, možete se podsjetiti na neke prošle vruće trenutke, ali svog novog frajera NIKAD nemojte nazvati imenom svog bivšeg.

Smijeh

Glasno smijanje tijekom seksa vjerojatno je najgora stvar koju možete napraviti. Iako vam možda u tom trenutku na pamet padnu neka smiješna sjećanja, sigurno ne želite da vaš frajer pomisli kako ismijavate njegovu muškost, zar ne?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj