Svi imamo mokre snove...

29/06/2016

Vaši seksi snovi o vama znaju i više nego što mislite. Bez brige, nećemo nikome reći!

Jeste li sinoć prevarili dečka? Eksperimentirali s istim spolom? Upustili se u seksi akrobacije? Prestanite se osjećati loše zbog toga, jer su sve vaše seksualne maštarije potpuno normalne! Uz to, iako neki od vaših snova mogu otkrivati vaše podsvjesne želje, njih ne biste trebali shvatiti potpuno doslovno.


Odabrali smo 5 top ženskih seks fantazija i otkrili vam što one zapravo znače.


Seks s drugim partnerima. Samo zato što maštate o frajeru iz računovodstva, ne znači da ste nesretni s vlastitim partnerom ili vašim seksualnim životom. To jednostavno znači da vas uzbuđuju nova iskustva.

Dominacija. Ne, za ove snove nije zaslužno poglavlje „Pedeset nijansi sive“ koje ste pročitali prije spavanja. Ovo je fantazija o kojoj žene sanjaju zbog podsvjesne želje da se oslobode i odmaknu od odgovornosti i posla. Uživajte u snu – on vam omogućuje uživanje u nečemu što je i dalje pomalo tabu, i to bez ikakve krivnje!

Seks u troje. Ako se zamišljate s dvojicom muškaraca, to znači da želite biti voljeni i vrijedni obožavanja, pa čak i vrijedni borbe. Seks s još jednom ženom u vama probuđuje seksi ideju o tome da vi niste jedina žena koju vaš muškarac uzbuđuje.

Seks sa ženom. Ne, ovo ne znači da preispitujete svoju seksualnost. To znači da i sami cijenite seksualnost ženskog tijela kao i žensku ljepotu (jer hej, žene su prekrasne i drugim ženama), te da ste otvoreni po pitanju užitka.

Seks s partnerom. Dok muškarci rijetko sanjaju o svojoj partnerici, kod žena se to događa poprilično često. Ti su snovi obično nešto uzbudljiviji od brzinskog jutarnjeg seksa i događaju se na egzotičnim mjestima, u šumama pa čak i na nebu. Što to znači? To znači da vas vaš partner uzbuđuje dovoljno da vam ne treba nitko drugi. To je nešto o čemu većina može samo...hm, sanjati?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj