Sve tajne ženske masturbacije

22/03/2019

O ženskom samozadovoljavanju rijetko pričamo, ali zašto?

Postoje brojni pozitivni učinci redovite masturbacije - ne samo da je ta navika dobra za vaše samopouzdanje, sreću i općenito zadovoljstvo, nego bi vam mogla i poboljšati seks s partnerom.

Upoznajte se s pokretima

Prema istraživanjima, ova su četiri pokreta na klitorisu najnapetija ženama: gore - dolje, sa strane na stranu, kružni i natezanje prema dolje. Otkrijte koji je vama najbolji!

Uključite muziku

Kao što vam pomaže da se koncentrirate, recimo, na vježbanje pomoći će vam i s postizanjem orgazma. Ne morate baš uvijek ležati na leđima Probajte klečati dok vibratorom stimulirate klitoris., ili se spustite niže - kao za "doggy" - i simulirajte tu poziciju.

Pripremite atmosferu

Ne postoji razlog zašto bi mirisne svijeće, šampanjac i seksi rublje bili rezervirani samo za noći u paru. Budite malo sebični i dio toga ostavite samo za sebe.

Pustite si pornić

Nitko ne mora znati! Osim toga, nije sva pornografija za muškarce. Probajte, možda vam se svidi!

profimedia-0413823882

Eksperimentirajte s više različitih načina stimulacije

Podjela na žene koje više vole internu ili eksternu stimulaciju ne mora biti tako rigorozna. Zašto ne biste probali oboje... u isto vrijeme?? Gurajte si prst (ili prste) jedne ruke u vaginu u odgovarajućem ritmu, dok prstima druge ruke stimulirate klitoris.

Ili s analnim...

Ako vas zanima analni seks, ali niste još nikad probali to, možda je najbolje da uvertiru prođete sami. Možete početi kružnim pokretima prstom ili malim seks igračkama ("butt plugs") namijenjenim za analnu penetraciju. Samo nemojte zaboraviti lubrikant!

Zajašite jastuk

Ne biste vjerovali, ovo je jedan od najsigurnijih načina da postignete orgazam. Nemojte skidati gaćice (bit će manje nereda i više trenja) i pronađite nešto mekano, primjerice jastuk, plišanu životinju, hrpu rublja te odjašete prema orgazmu.

Ako vam trebaju stvarno detaljne upute...

Lagano gurnite jedan prst između stidnih usana da se otvorite, stavite lubrikanta na vrhove prstiju i počnite njima prolaziti od klitorisa prema ulasku u vaginu. Nemojte odmah ići na "all in" nego gradite napetost. Onda, kada ste već dovoljno uzbuđeni gurnite jedan (ili više) prstiju u vaginu i lagano ih zavrnite. Pronađite ritam i ponavljajte taj pokret. U isto s vrijeme stimulirajte klitoris (ako vam je direktan kontakt s klitorisom preintenzivan - pokušajte kružnim pokretima ići oko njega).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj