Sve tajne oralnog seksa

09/11/2016

Uz malo eksperimentiranja oralni seks će postati neko sasvim novo iskustvo...

Svi se slažu da je seks dio života koji se stalno mora nadograđivati, uvoditi nove stvari i uvijek se truditi da ne bi postao dosadan. Oralni seks vam tu može puno pomoći. Ovdje ćete saznati kako prevladati sramežljivost i dovesti sebe i svog partnera u carstvo užitaka.

1. Oslonite se na njegovo lice

Dok on leži na leđima, vi ga zajašite na način da njegova glava bude među vašim koljenima. Spustite se i svoju vaginu prislonite na njegove usne. U ovom položaju najjednostavnije ćete kontrolirati pritisak i pokrete njegovog jezika, a uz to on će vam moći dirati grudi, guzu i moći će vas gledati u oči, što će dodatno napaliti i vas i njega.

2. "Stražnja vrata" su također tu

I vi i on lezite u bočni položaj okrenuti licima jedno prema drugom. Pomaknite se tako da vam usne dođu ispred njegovog penisa, priuštite mu oralni seks. Nakon toga neka i on vama priušti isto. Pritom se možete posvetiti njegovoj međici, guzi i leđima koji su bogati osjetnim živcima čije stimuliranje dodatno pojačava užitak.

3. 69 stojeći

Ako ste avanturisti željni adrenalina ova poza je stvorena za vas. On neka legne na rub kreveta tako da mu stopala ostanu na podu, zaskočite ga kao u običnoj pozi 69, prislonite mu vaginu blizu usta, a vi svoja usta približite njegovoj alatki. Zatim, neka se on polako započne uspravljati, prvo u sjedeći položaj, a zatim neka se ustane. Vi se rukama držite za njegova bedra, a noge omotajte oko njegovog vrata. Nekka se on okrene prema krevetu, za slučaj da vi padnete. Iako u ovoj pozi nećete izdržati više od nekoliko sekundi, doživjet ćete obostrano zadovoljstvo i uzbuđenje, naravno ako vas on uopće može podignuti na ovaj način.

4. Doggy style

Smjestite se u položaj kao da će on svoju alatku spremiti u vas, ali ovaj put će vam pružiti oralni užitak. U ovoj pozi imate veliku moć i kontrolu nad oralnim seksom, a možete se i poigravati, udaljite se od njegovih usana i jezika, pa se opet približite. Unesite erotsko iščekivanje u seks. On će dodatno uživati, jer se u isto vrijeme može poigravati i vašom guzom.

5. Aktivirajte i G - točku

Legnite na rub kreveta, a on neka klekne ispred vas. Noge stavite na njegova ramena, a njegova glava neka bude u ravnini s vašim klitorisom dok usnama i jezikom stimulira vaš klitoris, prstima može slobodno lutati vašom vaginom i stimulirati G - točku.

6. Oralni seks sa stilom

Budite profinjeni, zauzmite omiljenu pozu i prepustite se užitku. Koristite njegovu kravatu ili svoj šal koji ćete staviti oko njegovog vrata i time kontrolirati pritisak i pokrete njegovog jezika, a samim time unijet ćete i dozu neizvjesnosti u sam čin.

7. Obostrano zadovoljstvo

Oboje lezite u bočni položaj, njegova glava neka bude u ravnini s vašom vaginom, a njegov penis u blizini vaše glave. Dok vam on pruža oralni seks, možete mu priuštiti odličan "ručni rad".

8. Mijenjajte poze

Neka on legne na leđa i raširi noge, a vi ga počnite zadovoljavati u tom položaju. Nakon određenog vremena promijenite poziciju tako da njegov penis ne ispuštate iz svojih usta. Pomičite se kružno približavajući se pozi 69, a svaka promijena položaja rezultirat će novom stimulacijom njegovog penisa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj