Sve tajne "deep throating-a"

14/03/2019

Prema Carly Rae Summers, glumici u odraslim filmovima i stručnjakinji o temi

"Deep throating" (u prijevodu duboko grlo) se razlikuje od običnog oralnog u tome što (logično!) penis ne ostaje samo u vašim ustima već ide dublje - u vaše grlo. Za primatelja to znači uži stisak (=veće zadovoljstvo), a za vas?
"Mislim da svatko tko ma želju raditi to, ima sposobnost "deep throating-a". Stvar je u tome da naučite kontrolirati svoj refleks za povraćanje i ne dopustite tome da izdominira vašim oralnim vještinama." objašnjava Carly Rae Summers.


Kako se to nauči?


Vježbom, naravno."Ja sam stvarno loš primjer, ja sam to naučila sa 16 godina sa svojim prvim dečkom, jer je on htio da ga cijelog stavim u usta. Nitko to ne zna isprve potrebno je vježbati."

profimedia-0283441293


Ovo su tri načina kako možete vježbati "deep throating":
1. S prstima
2. S dildom
3. S pravom stvari
Poanta je u tome da naučite kontrolirati taj refleks - kad vam se čini da vam se diže želudac stanite udahnite i onda nastavite kao da se ništa nije dogodilo.


Prednosti "deep throatinga"


Kada dođe do sperme žene se uglavnom dijele na obožavateljice i hejterice. Kod oralnog ne postoji puno "urednih" načina za završiti čin... Osim "deep throating-a"! Naime, budući da vam je njegov penis toliko duboko u grlu, on će prije svršiti, a vi nećete osjetiti okus. Zapravo nećete morati ni gutati nego će se sve odviti samo od sebe. Praktično, zar ne?
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj