Sve što trebate znati o analnom tušu

15/02/2019

Ovo je jedna od onih stvari o kojima se nikada ne priča, ali je ključna za analno

Jeste li se ikada pitale kako u pornićima koji uključuju analni seks, analni otvori glumica uvijek izgledaju... nećemo reći čisto, ali slobodno od izmeta? Postoji razlog, a zove se analni tuš.

Što je analni tuš? I, zašto ga ljudi koriste?

To je instrument koji vam pomaže da isperete svoj rektum tako da "ubrizgate" toplu vodu pa je pustite da polagano iscuri. Koristi se prije analnog seksa, kako bi se dezinficirao analni otvor prije penetracije, ali stručnjaci smatraju kako ima više psihološki učinak od onog fizičkog.

Može se koristiti i u medicinske svrhe, ako trebate na pregled abdomena, ali tada je učinkovitiji klistir, koji dubinski čisti crijeva.

Kako se koristi i ima li negativnih posljedica?

Korištenje analnog tuša je zaista jednostavno - napunite ga toplom vodom (nemojte koristiti sapun jer a) stvarno nije potreban b) mogao bi više štetiti nego koristiti jer bi vas mogao iziritirati). Možete dodati malo lubrikanta na kraj koji trebate umetnuti u otvor da lakše uđe. Stanite se iznad WC-a ili kade, ubrizgajte vodu pa je pustite da iscuri. Ponavljajte to dok voda koja iscuri nije čista.

Ako ga koristite umjereno i zaista koristite samo toplu vodu, ne bi trebalo biti nikakvih negativnih posljedica. Jedino ako ga prečesto koristite može doći do infekcije osjetljivog tkiva rektuma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj