Svaka djevojka u svojim 20-ima doživi ove tipove seksa

06/10/2017

Koji vam je najdraži na našoj listi?

1. Seks nakon kojega želite otići kući. Seks je možda i bio ok, ali nešto vam ipak fali… Vaš krevet, primjerice.

2. Seks zbog kojeg se naljutite jer prijašnja iskustva nisu bila takva. Kako to da niste znale da orgazmi mogu biti toliko intenzivni?

3. Seks za vrijeme menstruacije. Konačno ste shvatile da to nije ništa strašno i da je potpuno u redu.

4. Diktatorski seks. Poslije godina seksa tijekom kojih ste bile stidljive, napokon ste dobile krila i oslobodile se pa vam više nije problem reći što želite, a što ne. Osjećaj je sjajan, zar ne?

5. Seks koji vas natjera da ga pitate: „Kako je moguće da imaš toliko godina, a da si i dalje toliko loš u ovome?“ Prilično je smiješno pretpostaviti da frajeru možda nedostaje iskustva i da će stvari postati bolje ako on ima, recimo, 29 godina.

6. Seks u udobnom krevetu. Ovo je tako sjajno i donosi potpuno novu perspektivu u odnosu na vaš školski krevet ili trosjed na razvlačenje.

7. Seks u nevjerojatno ugodnoj posteljini. Jeste li obraćale pažnju na posteljinu kada ste imale 19 godina? Ne? To je vjerojatno bila psihološka reakcija, odnosno potiskivanje činjenice da vodite ljubav okruženi šarenim cvjetićima ili kamiončićima. Ali nešto kasnije shvatite koliko svilenkasta posteljina može biti divna. I osjećaj na koži je fantastičan.

8. Seks s muškarcem koji ne misli da je akcija završena dok vi ne doživite orgazam. Ovo je, iz toliko razloga, zapravo jedina vrsta seksa na koju trebate pristati.

9. Seks s osobom koju neizmjerno volite. Ne samo s frajerom u kojeg ste se zatreskale, već s muškaracem prema kojem imate iskrene i duboke osjećaje. Uzvraćene, naravno! Već ste dugo u vezi, dobro se poznajete, seksali ste se već 'milijun' puta i odlično poznajte tijelo i potrebe ovog drugog. Ova vrsta seka nemjerljiva je s bilo čim.

10. Seks koji je toliko dobar da se poželite udati za partnera. Da, lako je zamisliti takav seks do kraja života.

11. Seks s igračkama koje su vam se prije činile odbojnima. Sjećate li se kako ste ranije 'umirale' od smijeha na fotke ružičastog vibratora? Pa, i dalje djeluju smiješno, ali im to opraštate jer vam donose nešto uistinu posebno.

12. Seks nakon kojeg slatko zaspete. Nisu samo muškarci ti koji zadrijemaju poslije seksa. To se događa i djevojkama. Ali to je potpuno ok. To je onaj osjećaj kada pomislite: „Ovo je bilo sjajno“, i zaspete s osmijehom na licu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj