Stol za jednog, molim! 11 solo seks poza samo za nju

08/03/2017

Svi seksi načini koji će zadovoljiti vašu zločestu stranu.

Ispod gaćica

Imali ste dugačak i naporan dan i zadnje što vam je sad potrebno je dodatni napor skidanja gaćica, ali baš tako jako želite orgazam. Jedna vam je cipela na krevetu, a druga u hodniku, torbica se, sa svim sadržajem, prosula na pod dok uživate u orgazmičnih nekoliko minuta koje ste itekako zaslužili.


Nepoznati poznanik

Ponekad je potrebno napraviti jako malo da bi osjećaj bio potpuno drukčiji. Naprimjer, pokušajte koristiti ruku suprotnu od one koju inače koristite za masturbiranje. Osim što će biti puno nespretnija, dat će vam osjećaj onog nespretnog stranca s kojim tek počinjete otkrivati što vam se sviđa, a što ne. I to je ono što ovu ideju čini itekako seksi.


Spoj s dildom

Kad sve drugo propadne, dildo vas neće razočarati – niti je pregrub, niti previše nježan, ni prespor, ali definitivno ni prebrz. On je sve što ste ikad željeli.


„Čisti“ orgazam

Sigurno ste bar jednom „naletjeli“ na ugodan mlaz vode iz glave tuša, no ako još niste, sljedeći put kad budete imali pristup vodenom masažeru, stavite ga među noge i uživajte. Znat ćete kad probate.


S druge strane

Misionarac može postati poprilično dosadan – čak i u solo igricama. Zato, legnite licem prema jastuku, a ruku stavite među noge sa stražnje strane. Poza je super i kad morate biti posebno tihi, budući da će jastuk pomoći u prigušivanju zvukova čistog užitka.


Dečko iz snova

Stavite dildo na stolicu ili krevet u uspravnoj pozi, a zatim simulirajte seks u pozi kaubojke. Prednost? Brzina i intenzitet ovise samo o vama. Osim što je savršena vježba za igru u dvoje (kao i za vaše tijelo, što nikad nije naodmet), ovaj će vas način masturbiranja naučiti sve o tome što vam odgovara, a što ne, pa ćete, sljedeći put kad vaš dečko ne bude izmišljen, znati točno kako ćete sebe (i njega) dovesti do nezaboravnog užitka.


Dečko iz kampa

Dok ležite, stavite ruku među noge i masturbirajte preko donjeg rublja baš poput onog dečka iz kampa s kojim ste se mazili u srednjoj školi, ali mu je pomisao na stavljanje ruke ispod gaćica bila previše zastrašujuća.


Jedan za sve

Jednaku pažnju pokušajte posvetiti i klitorisu, ali i grudima. Baš kao što bi to radila ona dva zgodna frajera s plaže koji sad možda nisu tu, ali u vašim mislima itekako jesu.


Pauza za užitak

Želja za seksom ne bira vrijeme i mjesto – posebno onda kad dobijete seksu poruku i ne možete odoljeti želji da otrčite u WC i navalite na sebe kao na veliki sladoledni kup usred ljeta.


Napaljena sirena

Uvalite se u kadu i leđima se naslonite na rub. Spustite se najviše što možete, tako da vaš klitoris bude u doticaju s mlazom vode iz slavine. Pustite nek voda teče i... uživajte.


Crni labud

Legnite na krevet licem okrenutim prema jastuku, stavite ruku pod sebe i pokušajte se sami dovesti do ludila dok maštate o svojim najprljavijim fantazijama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj