Što stvarno znači biti žena koja voli grubi seks?

10/10/2016

Grubi seks nerijetko je tema brojnih debata, a mnogi ga kategoriziraju i kao nasilje, dok ga ostatak brani kao opravdani fetiš. Cosmo je popričao s tri ljubiteljice grubog seksa ne bi li saznali o čemu je zapravo riječ i što možemo očekivati.

Tri dvadesetinešto godišnjakinje bile su nam spremne otkriti sve što nas je zanimalo o ovoj vrsti seksa. Kako su saznale da vole grubo? Neke eksperimentiranjem, neke zbog svog partnera, a neke u potrazi za nečim što će razbiti monotoniju u spavaćoj sobi.


Što smatrate grubim seksom?

A: Sve što uključuje malo opasnosti i eksperimentiranja. Za mene to uključuje jednu vrstu neugode nakon – poput lagane boli ili potpunog gubitka glasa nakon vrlo žestokog oralnog zadovoljavanja.

B: Općenito žestok i agresivan seks i sve što on uključuje – lupanje po guzi, gušenje, refleks povraćanja, povlačenje kose ili pritiskanje o tlo, guranje i slično.

C: Hmm, pa vjerojatno pritiskanje o tlo, naređivanje i ne baš nježna i lagana penetracija.


Koja je razlika između grubog seksa i BDSM-a?

A: Pa rekla bih da je BDSM više unaprijed planiran dok je grubi seks potpuno spontan.

B: Još uvijek nisam potpuno sigurna. Grubi seks definitivno ima određenu poveznicu s BDSM-om i stavila bih ga pod istu kategoriju. Za mene je grubi seks bio testiranje vode – nešto čime sam počela i što me uvelo u sve ono što BDSM uključuje.

C: Pa, ne nosim kostime i maske od lateksa, a to je nešto što mi prvo padne na pamet kad pomislim na BDSM.


Što činite da bi se pobrinuli da je seks siguran?

A: Opasnost je uvijek dio zabave, ali koristim vlastite seks igračke kao i zdrav razum. Znam koje su moje granice i kad moram partneru reći da stane ili uspori. Ne bih se dovodila u nikakvu opasnost samo zato što moj partner u tome uživa.

B: Brinemo se da uvijek postoji strategija za izlazak. To su najčešće određene riječi ili neka druga gesta kojom partneru dajemo do znanja da prestane.

C: Uglavnom im samo kažem da nema gušenja jer to stvarno ne volim.


Pobrinete li se uvijek da imate granice ili se one mijenjaju?

A: Uvijek prije seksa raspravim o granicama. Na neugodan sam način naučila lekciju kako treba biti poprilično jasan i glasan kad je riječ o tome što ti je ugodno, a što nije. Ništa ne uništava trenutak više od zaustavljanja svega usred seksa i održavanja prodika o tome što ti se ne sviđa i zašto ti se to ne sviđa. Ako se prošli put dogodilo nešto što mi nije odgovaralo, na primjer prejako me vukao za kosu ili me previše gušio, za sljedeći ću ga put upozoriti da bude malo nježniji.

B: Mislim da to ovisi. Stvarno vjerujem trenutnom partneru kad su u pitanju granice. On i ja nemamo problem s komunikacijom o tome što je previše, a što nije. U nekim danima jednostavno ne želim raditi nešto što dan prije možda jesam. S druge strane, mislim da bi se ponašala potpuno drukčije da sam s nekim drugim.

C: Svakako im kažem ako mi se nešto ne sviđa ili mi je neugodno, ali obično je to tijekom seksa, ne prije.


Jeste li ikad ozlijedili sebe ili svog partnera?

A: Jednom sam slučajno porezala njegov penis svojim zubom. Nekoliko puta smo se udarili glavama ili je nečije stopalo završilo nekome u oku. Po jednom sam partneru povraćala dok sam ga oralno zadovoljavala i, unatoč tome, rekao mi je da nastavim. Osjećala sam se vrlo prljavo i to ne na seksi način, ali bio je prvi vrhuncu pa smo jednostavno nastavili. Poanta? Nesreće se jednostavno događaju, no u tom trenutku to nije bitno.

B: Ništa više od zalutalog lakta u rebra. Kad god radi nešto gdje bi me mogao ozlijediti, primjerice tijekom analnog seksa, uvijek je jako pažljiv i brine se da komuniciramo, te mu u potpunosti vjerujem.

C: Nisam.


Jeli vas ikad itko osuđivao što preferirate ovu vrstu seksa?

A: Najboljoj frendici pokazala sam svoju kolekciju seks igračaka i spravica i bila je šokirana kad sam joj rekla što sam sve radila. S ostalima normalno razgovaram o tome, bez osuđivanja.
B: Da. Bliska prijateljica bila je užasnuta kad sam joj opisala neke stvari koje sam radila s dečkom. Rekla mi je da ga ostavim jer nije normalan i uvjeravala me kako me on sili na te stvari. Objasnila sam joj da je to nešto u čemu i ja uživam i da me nitko ne sili ni na što. Zauzvrat sam dobila pogled gađenja.
C: S obzirom na to da većina mojih prijatelja također preferira ovu vrstu seksa, mislim da ne.


Koja je, prema vašem mišljenju, najveća zabluda kad su u pitanju žene koje vole grubi seks?

A: Vjerojatno ta da su žene zahtjevne. Za mene je ovo ugađanje partnera. Nema veze s mojom potrebom za kontrolom.

B: Da smo droljaste i da imamo „probleme“ koji nas tjeraju da radimo takve stvari.

C: Da smo prljave i droljaste.


Što bi naše Cosmo djevojke trebale znati prije nego se odluče okušati u grubom seksu?

A: Nemojte se bojati isprobati ga! Sebe nikad nisam zamišljala kao nekoga tko će uživati u grubom seksu, ali vašu vezu dovest će na posebno novu razinu. Počnite polako – uvedite nekoliko grubljih noviteta i nemojte se bojati reći partneru što biste željeli isprobati. On vam to neće zamjeriti!

B: Nemojte se bojati komunicirati i reći što želite. Također, ako isprobate grublji seks i ustanovite kako to nije nešto za vas, nemojte ga forsirati. Jednostavno mu recite da to nije nešto što želite u ovom trenutku.

C: Uvijek imajte povjerenja u osobu s kojom to radite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj