Što ne treba reći nakon seksa

31/05/2013

Koliku god imale želju reći sve što vam je na umu (i srcu) nakon (osrednjeg, zadovoljavajućeg, fenomenalnog - podvući po želji) seksa, zauzdajte se. Obratite pozornost na ove tri fraze koje bi i najuspaljenijeg muškarca natjerale da obuče hlače

Je li ti se svidjelo?

Umjesto da se potpuno prepuste uživanju, žene su sklone analiziranju onoga što se upravo dogodilo. Očito zaboravljaju jednu stvar, muškarci više vole akciju od priče. Dragan (31): "Postoji milijun neverbalnih i fizičkih načina da pokažem ženi da sam uživao u seksu. Zato kada traži da to i verbalno potvrdim, djeluje mi ili kao da nije bila prisutna ili kao da je potpuno nesigurna u sebe."

Moj bivši...

Zar zaista nemate nijednu drugu temu za razgovor od vašeg bivšeg? Uostalom, u krevetu nema mnogo mjesta za priču, posebno ne o onome što ste radili s bivšim. Čak i ako samo spomenete njegovo ime, vaš sadašnji to može protumačiti kao uvredu. Martin (26) se potpuno slaže s ovim: "Naravno da nisam očekivao da je moja djevojka nevina, ali nakon što je drugi put tijekom noći spomenula nekog iz svoje prošlosti, pred očima mi se stvorila ona uznemirujuća slika nje i njega u strasnom zagrljaju. Zapitao sam se, između ostalog, je li još u mislima s njim. Ne znam kako drugi muškarci, ali ja volim da sam 'jedan jedini' u nečijem životu." Zato učinite muškarcima veliku uslugu, pustite ih da žive u vlastitoj fantaziji!

Kako nas zamišljaš za pet godina?

Tek nakon što ste završili sa strasnim seksom od koga još pomalo drhtite, sklupčali ste se uz njega i promatrate kako se zadovoljno smješka, pomislili ste da je vrijeme za ovo "krucijalno" pitanje, zar ne? Velika pogreška. Traženje dugoročne prognoze vaše veze je za njega toliko zabavno koliko i čupkanje dlačica pincetom. "Nikada neću shvatiti zašto žene započinju tako teške teme baš u krevetu", kaže Toma (29). "To što sam potpuno relaksiran ne znači i da ću do kraja otvoriti svoju dušu ili početi s pričama o prstenju, djeci, zajedničkom domu. Možemo li te teme ostaviti za kasnije?" A kada biste ih pitali kada je to kasnije, pretpostavljamo da bi rekli studeni 2020.!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj