Što morate znati o seksu za jednu noć

17/03/2017

Jeste li sigurni da je jednonoćna zabava među plahtama sve što želite?

Svakome se od nas dogodilo da u dužim ili kraćim periodima usamljenosti i uzavrelih strasti poželimo intimnost podijeliti sa seksi frajerom koji nam se svidio. Mnoge žene u takvim trenucima postaju intimne upravo s frajerima koje su upravo srele, bez imalo osjećaja krivnje. Od slučajnih frajera samo za seks, do prijatelja s povlasticama, velik je izbor partnera. Usputni seks ne mora inicijalno biti neka velika stvar, no prije nego se u njega upustite, evo što morate imati na umu!

1. Frajere i žene emocije diraju na drugačiji način. Daleko manji broj žena nego frajera, zapravo može imati usputni seks bez emocionalne predanosti i otići nepovrijeđene. Za one koje to ne mogu, uvijek postoji opasnost da ostanu emocionalno slomljene. Prije nego se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to podnijeti bez posljedica, jednako kao i on.

2. Često je usputni seks odraz prijašnjih bolnih veza i prekida, stoga ne želite biti ranjivi kao u dugoj vezi. Vjerojatno još uvijek gajite osjećaje prema svom bivšem, i nastojite ih se riješiti mijenjanjem više partnera. Razmislite kada ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Također, znamo da vjerojatno uplašeno bježite da ne biste bili ponovno povrijeđeni. Pametno je rasčistiti sve vezano uz prošlost, kao biste mogli slobodno potražiti zabavu u susjedstvu.

3. Ako vas frajer privlači i ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda on može pokušati vidjeti koliko daleko može ići. Ako se seks dogodi prerano, on će se pitati jeste li i s drugim frajerima odmah završili u krevetu kao i s njim. Zapravo, što prije "popustite", manje će frajera planirati ozbiljnu budućnost s vama. A ako vam se čini da bi baš on mogao biti više od prolazne avanture, dobro odvagnite koliko brzo ćete se prepustiti strasti.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj