Što je što od nagrada?

26/09/2011

Ovdje možete saznati čemu zapravo nagrade služe i kako se koriste:)

s

1. Siski Green: "Kako ga zaluditi u krevetu". Vodič za ženu koja razmišlja kako muškarcu pružiti zadovoljstvo (Profil vam poklanja tri primjerka knjige)

2. Steve Harvey i Denene Millner: "Brutalno iskreno i bez muljanja". Muški savjeti ženama - kako pronaći, zadržati i razumjeti muškarca (Profil vam poklanja tri primjerka knjige)

3. Evolved Fingerring "Promise" je mini vibrator modernog dizajna u hot pink boji. Valovite je teksture te ima moćan, ali tih motor s pet vrsta vibracije koje se podešavaju pritiskom na gumb na prstenu koji je povezan s vibro kapsulicom. Vodootporan je te poziva na druženje i pod tušem ili u kadi.

4. Evolved Speeding Bullet Amor je mini vibrator modernog dizajna u plavoj boji. Blago je valovitog oblika te ima moćan, ali tih motor s pet vrsta vibracije koje možete podešavati pritiskom na gumb na bazi. Vodootporan je, a dugačak 6 cm, dok mu širina na najdebljem dijelu iznosi 2 cm.

5. Javida Warming Lubrikant - Lubrikant na bazi vode koji podiže temperaturu erogenih zona i time pojačava libido... Javida warming lubrikant sadrži visokokvalitetne sastojke koji na prirodan način vlaže intimno područje.

6. Shiatsu Body Painting Chocolate je senzualna čokoladna krema za oslikavanje tijela uz koju dobijete kist i tanjurić. Čokolada je kralj prirodnih afrodizijaka, sadrži psihoaktivne tvari zaslužne za dobar osjećaj. Ona potiče lučenje dopamina koji produljuje orgazam. Kakao sadrži i arginin, poznat i kao "prirodna Viagra". Arginin je aminokiselina koja stvara osjećaj seksualne uzbuđenosti, pojačava dotok krvi u spolne organe i opušta mišiće.

7. Evolved Speeding Bullet Hollow je mini vibrator modernog dizajna u nježno ljubičastoj boji. Ima izrazitu valovitu teksturu te ima moćan, ali tih motor s pet vrsta vibracije koje možete podešavati pritiskom na gumb na bazi. Vodootporan je, a dugačak 6 cm, dok mu širina na najdebljem dijelu iznosi 2 cm.

8. I rub my Duckie *Holiday Paris - Stylish patkica za stylish djevojke! Obavezni rekvizit svih bolje opremljenih spa kupaonica - vibro patkica! Opustite se i uživajte u masaži. Ova posebno uređena patkica oko vrata ima perje (koja se može skinuti) i Swarovski kristalić na pink kljunu idealna je za poklon.

9. Ballistic Bullet Slimline je vibro kapsula s dvije jačine vibracije kojom se upravlja pritiskom na gumb na daljinskom, koji je intenzivno roza boje.

10. Basic Essentials Slim Softee Purple - vibrator koji dolazi s navlakom za G-točku koja se može i skinuti.Nježne je ljubičaste boje, a vibracije mu idu od najslabije do najjače. Dugačak je 14 cm, a najširi dio navlake je 3 cm i vodootporan je.

11. MiMi lil' massager je intimni masažer u hot pink boji s bijelim detaljima. Modernog je dizajna, a je namijenjen je parovima koji žele istražiti partnerove erogene zone.

12. Feather Streamer Pink - perje za maženje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj