Što ako ne volite doggy

04/01/2017

Dečki obožavaju doggy pozu. Ali što ako vama ta poza ne pruža savršen užitak? Čitajte dalje...

„Dečki vole doggy pozu jer je doslovno – životinjska“, kaže Jamye Waxman, seksualni pedagog i koautor knjige „Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight“. „To baš nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom. Ali, trebali bi zato što postoji mnogo načina da postignete orgazam s ovom pozom.“ Predlažemo da probate neku od ove tri modificirane doggy poze dizajnirane samo za vaš užitak.

Doggy dominacija
Neka vaš partner leži na leđima, a vi ga zahvatite tako da se spustite na sve četiri gledajući prema njegovim stopalima. Oslonite se na ruke i spustite guzu tako da on može ući u vas.

Ovaj kut je super iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete kontrolirati tempo i dubinu penetracije i drugo, u savršenom ste položaju za stimuliranje G točke.

„Savijte leđa i pomičite se naprijed-nazad, gore-dolje kako bi najbolje stimulirali G točku“, kaže Waxman. „Vaša savijena leđa i kosa koja pada po njima jako je seksi prizor za partnerove oči.“

Magična vožnja na tepihu
„Uzmite mali, mekani tepih (super je onaj za kupaonicu) i stavite vibrator ispor tepiha (na taj način osjećaj neće biti preintenzivan)“, savjetuje Waxman. Lezite i pozicionirajte se tako da vam vibrator nadražuje klitoris. Partner neka se smjesti iznad vas i neka lagano uđe u vas. Morat će se malo nagnuti prema vama što će vam pružiti nevjerojatan užitak.

Igra s koljenima
Igrajte se s premještanjem koljena. „Prirodan položaj je da raširite noge kako bi on kleknuo između njih“, kaže Waxman. „Ali ako ih skupite zajedno, osjećaj će biti intenzivniji jer će vam vagina u tom položaju biti uža, pa će i njegov penis biti 'deblji'.“
Dobra stvar je što možete kontrolirati dubinu penetracije; što vam je više guza u zraku, partner će penetrirati dublje. Ako vam je u bilo kojem trenutku neudobno, spustite je niže.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj